tadic

Presidenti Topi në Samitin e shtatë të Krerëve të shteteve të Evropës Juglindore – Cetinjë, Mal i Zi.
Cetinjë, Mal i Zi Presidenti i Republikës, Prof. Dr. Bamir Topi, në krye të një delegacioni zyrtar, mori pjesë sot në Forumin Rajonal për Korridorët Kulturorë në Evropën Juglindore “Administrimi i Shumëllojshmërisë Kulturore dhe Promovimi për qëllime turistike”, që po zhvillohet në Cetinjë të Malit të Zi. Kreu i shtetit shqiptar, pasi u takua dhe u përshëndet me homologë nga Mali i Zi, Kroacia, Maqedonia, Bosnje-Hercegovina, Serbia, etj, si dhe me Sekretarin e Përgjithshëm të Këshillit të Evropës, Terri... Vazhdo

June 4, 2009  :: Politika :: Comments Off on Presidenti Topi në Samitin e shtatë të Krerëve të shteteve të Evropës Juglindore – Cetinjë, Mal i Zi.
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Mali i Zi uron”marrëdhënie miqësore”me Beogradin
Mali i Zi uron të ketë “marrëdhënie të ngushta dhe miqësore” me Serbinë megjithë mosmarrëveshjet për Kosovën, deklaroi presidenti malazez, Filip Vujanovic, që fillon nesër një vizitë në Beograd dhe që ka si synim ngrohjen e marrëdhënieve dypalëshe. “Mosmarrëveshjet  me Serbinë për Kosovën nuk duhet të venë në rrezik interesin e përbashkët të dy vendeve të Ballkanit për të bashkëpunuar dhe për të mbajtur marrëdhënie miqësore dhe të ngushta”, deklaroi presidenti malazez në... Vazhdo

May 24, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mali i Zi uron”marrëdhënie miqësore”me Beogradin
Tags: , , ,