taekwondo KLUB ULQINI

Sukses i Taekwondo-së Ulqini në Beograd
U mbajtë kampionati Ballkanit në sportin olimpik të Taekwondo-së për të gjitha kategoritë si dhe kampionati për forma Garuesit e taekwondo-së Ulqini me suksesë  e përfaqësuan Malin e Zi në kampionatin Ballkanit i cili u mbajtë gjatë këtij vikendi me datë 17-18.12.2011 në Beograd. Dymbëdhjetë  medalje për përfaqësuesen e Malit të Zi në kampionatin ballkanit prej tyre  shtatë medalje u takuan garuesve të klubit të taekwondo-së Ulqini.  Në kampionatin Ballkanit u paraqiten 8 shtete me 380 garuesë, në mesin... Vazhdo

December 19, 2011  :: Ngjarjet - Events, Sporti / Sport :: Comments Off on Sukses i Taekwondo-së Ulqini në Beograd
Tags:

Taekwondo Klub Ulqini mori pjesë në “Korcula Open Croatia” 2011
Gjatë kësaj fundjave në ishullin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtar “Korçula open Croatia” 2011 Nga klubi i taekwondo-së Ulqini morën pjesë vetëm dy garues, Artan Fici dhe Mersudin Kurti ishin këta të vetmit që përfaqsësuan qytetin e Ulqinit në këtë turne ndërkombëtar. Për arsye të sezonit turistik klubi i taekwondosë Ulqini nuk arrinë që të marrë pjesë me një numër më të madhë garuesishë, madje edhe vetë trajneri i këtij klubi Fikret Dushku nuk ishte prezent në këtë turne, kështu... Vazhdo
Taekwondo Klub Ulqini mori pjesë ne KARLOVAC OPEN 2011 – Video
Të shtunden me datë 28.05.2011 në Kroaci u mbajtë turniri ndërkombëtar “KARLOVAC OPEN 2011” në sportin olimpik të Taekwondo-së Klubi i Taekowndo-së Ulqini fitues i kupës së Karllovacit në diciplinën e formamave. Gjatë këtij vikendi klubi i taekwondo-së Ulqini mori pjesë në turnirin  ndërkombëtar Karllovac open 2011. Turniri ishte i një niveli të lartë ku në këtë turnir u paraqitën rreth 700 garues prej 61 klubeve dhe 10 shtete. Në këtë turnirë klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 12 garues, të... Vazhdo

May 31, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Klub Ulqini mori pjesë ne KARLOVAC OPEN 2011 – Video
Tags: , , , , , ,

KT “Ulqini” ndër më të mirët
Të dielën në podgoricë u mbajt kupa e malit të zi në taekwondo për pionierë, kadetë, juniorë dhe seniorë Në renditjen e përgjithshme “Ulqini”-t i takoi vendi i dytë në kategorinë e kadetëve, ndërsa vendi i tretë në kategoritë e pionierëve, juniorëve dhe seniorëve. Arijeta Zatoviq u shpall kampione e dyfishtë e Malit të Zi, në kategorinë e juniorëve dhe atë të seniorëve. Klubi i Taekwondosë “Ulqini” dëshmoi edhe një herë se është njëri ndër klubet më të mirë në këtë sport... Vazhdo

December 15, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KT “Ulqini” ndër më të mirët
Tags: , ,