Taekwondo Ulcinj

Esad Kraja u stolis me medalje të artë në Beograd
Taekwondo Ulqini në Beograd open omega 2012 Gjatë  këtij vikendi me datë 10.03.2012 ne Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Beograd Open omega 2012 Esad Kraja kthehet me medalje të artë. Në këtë turne morën pjesë 9 shtete me 500 garues. Klubi i Taekowndo-së Ulqini u paraqit me 5 garues, dhe arriti këtët rezultatë: katër medalje, një medalje e artë, dhe tri me dalje të bronzit. Me medalje të artë u shpërblye Esad Kraja. Medalje të bronzit fituan:  Medina Kanaqi, Edina Kraja... Vazhdo
Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Gjatë këtij vikendi me datë 10-11.12.2011 klubi i taekowndo-së Ulqini mori pjesë në dy turnamente ndërkombëtare. Në Serbi u mbajtë turneu ndërkombëtar   “Serbia open poomsae 2011” ndërsa në France u mbajt turneu i katekoris superiore të klasit A “Paris Open 2011”.   Klubi i taekwondo-së Ulqini në turneun  ndërkombëtar  “Serbia open” u parqitë me dy garuese Ardiana Karamanaga dhe Medina Kanaqi. Garueset nga Ulqini të sukseshme në turneun “Serbia open” ku Ardiana Karamanaga  në një konkorrencë... Vazhdo

December 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Ulqini në dy turnamente,Karamanaga e artë,Kanaqi e argjendë
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Taekwondo Uqlini në turneun ndërkombëtarë “Galeb trophy Serbia open 2011″
Me datë 22-23.10.2011 në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Galeb trophy Serbia open 2011” në sportin olimpik të Taekwondo-së. Turneu ishte  i kvalitetit të lartë i kategorisë superiore  turneu “A class” turne në të cilin marrin pjesë garuesit më të mirë dhe më kvalitativ i cili  ishte i  organizuar nga federata e Taekwondo-së së Serbisë nën mbikqyrjen e federatesë  europiane të Taekwondo-së. Në këtë turne  u paraqitën 146 klube 33 shtete me 930 garues.  Klubi i Taekwondo-së Ulqini për... Vazhdo

October 29, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Taekwondo Uqlini në turneun ndërkombëtarë “Galeb trophy Serbia open 2011″
Tags: , ,