Tahir Gjonbalaj

ReagojnĂ« deputet shqiptarĂ« Bardhi,Nimanbegu,Sinishtaj dhe Zenka – Video
  Kryetari dhe  deputeti i LDnĂ«MZ,  Memet Bardhi , ka thĂ«nĂ« se” Shembulli mĂ« tipik  pĂ«r shkeljet qĂ« vazhdojnĂ« tĂ« na bĂ«hen ne shqiptarĂ«ve nĂ« Mal tĂ« Zi Ă«shtĂ« shembulli i djeshĂ«m. MegjithĂ«se ne vendosem qĂ« duke marrĂ« pjesĂ« nĂ« sistemin politik, duke mare pjesĂ« nĂ« institucionet  politike dhe shtetĂ«rore tĂ« MZ, tĂ« realizojmĂ« tĂ« drejtat tona dhe kur menduam se kemi avancuar nĂ« kĂ«tĂ« drejtim, dje besojĂ« se ranĂ« maskat dhe doli fytyra e vĂ«rtet e shumicĂ«s sllavo-pravosllave, pozitĂ« dhe... Vazhdo
Një delegacion i LD në MZ mori pjesë në kuvendin v zgjedhor të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës
Shprehet nevoja pĂ«r NjĂ« delegacion i LD nĂ« MZ i kryesuar nga kryetari i saj Mehmet Bardhi mori pjesĂ« nĂ« Kuvendin V Zgjedhor tĂ« AleancĂ«s pĂ«r ArdhmĂ«rinĂ« e KosovĂ«s i cili u mbajt tĂ« dielĂ«n nĂ« PrishtinĂ«. Kryetari i LD nĂ« MZ pĂ«rshĂ«ndeti delegatĂ«t dhe tĂ« ftuarit nĂ« Kuvendin e AAK-sĂ«. Ai vlerĂ«soi se “edhe pse Kosova u bĂ« e pavarur dhe sovrane, kĂ«rkon edhe shumĂ« angazhime, nĂ« vazhdimĂ«si dhe vigjilencĂ« politike e diplomatike, sepse qĂ«ndrueshmĂ«ria e saj, megjithĂ«se tashmĂ« u pranua, si tĂ«rĂ«si, nga njĂ« numĂ«r... Vazhdo

December 9, 2008  :: Politika :: Comments Off on NjĂ« delegacion i LD nĂ« MZ mori pjesĂ« nĂ« kuvendin v zgjedhor tĂ« AleancĂ«s pĂ«r ArdhmĂ«rinĂ« e KosovĂ«s
Tags: , , , , ,

Delegacioni i LDMZ takon ambasadorin e Shqipërisë në Mal të Zi
Pritje e ngrohtĂ« e vĂ«llazĂ«nore nĂ« ambasadĂ«n e ShqipĂ«risĂ« nĂ« PodgoricĂ« Ambasadori fuqiplotĂ« i ShqipĂ«risĂ« nĂ« Malin e Zi, ekselenca e tij zotĂ«ri Tonin Beci, nĂ« AmbasadĂ«n e ShqipĂ«risĂ« nĂ« PodgoricĂ«, me ftesĂ« tĂ« tij, priti delegacionin e Lidhjes Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi: Mehmet Bardhi, NikollĂ« Camaj dhe Tahir Gjonbalaj. NĂ« pritjen e takimin e pĂ«rzemĂ«rt e vĂ«llazĂ«ror, udhĂ«heqĂ«sit e LD nĂ« MZ e falĂ«nderuan pĂ«r takimin dhe i uruan punĂ« tĂ« mbarĂ« Ambasadorit tĂ« posaemĂ«ruar shqiptar nĂ« Malin e Zi. NĂ« tĂ« njĂ«jtĂ«n... Vazhdo

August 7, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Delegacioni i LDMZ takon ambasadorin e ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi
Tags: , , ,

35 anëtarët e Këshillit Nacional Shqiptar në Mal të Zi
KĂ«shilli Nacional Shqiptar pĂ«rbĂ«het prej 35 anĂ«tarĂ«ve. NjĂ«zet prej tyre e kanĂ« siguruar kĂ«tĂ« tĂ« drejtĂ« nĂ« bazĂ« tĂ« funksionit: Fuad Nimani, ministĂ«r pĂ«r Mbrojtjen e tĂ« Drejtave tĂ« Njeriut dhe Pakicave, GĂ«zim Hajdinaga, kryetar i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Smail Maliq Çunmulaj, kryetar i KomunĂ«s Urbane tĂ« Tuzit, Mehmet Bardhi, kryetar dhe deputet i LD nĂ« MZ, Ferhat Dinosha, kryetar dhe deputet i UDSH-sĂ«, Amir Hollaj, kryetar i PPD-sĂ«, Nazif Cungu, kryetar i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike – Forca, Ali Doda, kryetar i... Vazhdo
Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhĂ«n 15 anĂ«tarĂ« Ulqin – Kuvendi i elektorĂ«ve zgjodhi tĂ« shtunĂ«n 15 anĂ«tarĂ«t qĂ« do t`i pĂ«rfaqĂ«sojnĂ« nĂ« tĂ« ardhmen shqiptarĂ«t nĂ« KĂ«shillin e tyre nacional. AnĂ«tarĂ« tĂ« KĂ«shillit Nacional tĂ« ShqiptarĂ«ve u zgjodhĂ«n Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. NĂ« Kuvend morĂ«n pjesĂ« 48 elektorĂ« nga 49 sa ishin ftuar. PĂ«rveç 15... Vazhdo
Bisedë me Tahir Gjonbalaj, këshilltar për ndërtim në komunën e Plavës
Park Nacional e jo tampon zonĂ« Tahir Gjonbalaj Ă«shtĂ« i lindur nĂ« Vuthaj nĂ« vitin 1962. Ka kryer fakultetin e ndĂ«rtimtarisĂ« nĂ« PrishtinĂ«. ËshtĂ« nĂ«nkryetar i LD nĂ« MZ. Punon si kĂ«shilltar pĂ«r ndĂ«rtim nĂ« KomunĂ«n e PlavĂ«s . Koha javore: KohĂ« mĂ« parĂ« subjektet politike shqiptare dhe pĂ«rfaqĂ«suesit e BashkĂ«sive Lokale tĂ« GucisĂ« dhe Vuthajve si dhe OJQ “Alpet Shqiptare” dhe “Ma jep dorĂ«n” kanĂ« lĂ«shuar njĂ« komunikatĂ« tĂ« pĂ«rbashkĂ«t lidhur me shpalljen e Parkut Nacional “Prokletije”.... Vazhdo

April 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on BisedĂ« me Tahir Gjonbalaj, kĂ«shilltar pĂ«r ndĂ«rtim nĂ« komunĂ«n e PlavĂ«s
Tags: , ,

Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Çështja shqiptare nĂ« Mal tĂ« Zi vazhdon tĂ« jetĂ« e hapur PodgoricĂ«- Kryetari i LD nĂ« MZ z.Mehmet Bardhi me bashkpunĂ«torĂ«t z.Tahir Gjonbalaj, nĂ«nkryetar, z.Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, funksionarĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« LD nĂ« MZ dhe njĂ«heri kĂ«shilltarĂ« nĂ« Kuvendin e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, u takuan tĂ« enjten mĂ« 17. 01. 2007, Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on Delegacioni i Lidhjes Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Tags: , , , , , , , ,