Tahir Tahiri

Intervistë me Tahir Tahirin, kryetar i këshillit nacional të shqiptarëve në Mal të Zi
Formimi i Këshillit, një moment i ri për shqiptarët Koha javore: Z. Tahiri, si e vlerësoni krijimin e Këshillit Nacional Shqiptar në Mal të Zi? T. Tahiri: Gjithsesi që e vlerësoj si pozitiv dhe moment të ri për shqiptarët në Malin e Zi. Kemi të bëjmë me një organ i cili për herë të parë formohet. Në shumë vende përreth nesh e më gjerë të rajonit, këshillat e tilla ekzistojnë që më heret dhe është mirë që kjo praktikë po jetësohet edhe këtu. Gjithsesi, sfidat janë të mëdha, si tani në fillim dhe... Vazhdo

July 1, 2008  :: Shoqëria / Društvo, Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Intervistë me Tahir Tahirin, kryetar i këshillit nacional të shqiptarëve në Mal të Zi
Tags: , ,

Punëtorët janë të vendosur të vazhdojnë grevën në fabrikën e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë
KUMTESË PËR OPINION Një delegacion i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, i kryesuar nga kryetari i saj dhe deputeti në Parlamentin e Malit të Zi, z. Mehmet Bardhi, me bashkëpunëtorët, këshilltarët e LD-së në KK të Ulqinit: Kadri Sinani, Tahir Tahiri dhe Basri Lika, si dhe koordinatorët Daut Ceka dhe Hajredin Kovaçi, vizitoi të hënën, më 23. 06. 2008 Shoqërinë Aksionare për Prodhimin e Tepihëve dhe Qilimave ,,Ultep” në Katërkollë dhe biseduan me punëtoret dhe drejtoreshën ekzekutive zonjën Drita Muçaj,... Vazhdo
Tahir Tahiri zgjedhet kryetar i këshillit nacional shqiptar në Mal të Zi
Ulqin – Anëtarët e Këshillit Nacional shqiptar zgjodhën të hënën kryetar të këtij këshilli Tahir Tahirin, i cili ishte i vetmi kandidat i propozuar për këtë post. Ashtu si dhe në mbledhjen konstituive të Këshillit Nacional Shqiptar, as të hënën në të nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së në këtë Këshill si dhe deputeti i PDS-së, Omer Axhoviq, ndërsa deputeti tjetër i PDS-së, Luigj Shkreli, ashtu siç kishte premtuar më parë ka marrë pjesë në mbledhjen e Këshillit. Tahir Tahiri është këshilltar... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Tahir Tahiri zgjedhet kryetar i këshillit nacional shqiptar në Mal të Zi
Tags: , ,

Tahir Tahiri izabran je ju?e za predsjednika Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori
Maratonska sjednica nacionalnog savjeta albanaca Ulcinj – Visoki funkcioner Bardhijevog Demokratskog saveza Tahir Tahiri izabran je ju?e za predsjednika Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori. Na maratonskoj sjednici, koja je sa prekidima trajala više od 5 sati, za Tahirija je na kraju glasalo 25 od ukupno 26 prisutnih ?lanova Savjeta. Na sjednici nijesu bili ?lanovi Savjeta iz redova Dinošine DUA, koja osporava regularnost elektorske Skupštine. “Albanci u Crnoj Gori imaju još dosta toga da traže od države, a Crna Gora... Vazhdo

May 13, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Tahir Tahiri izabran je ju?e za predsjednika Nacionalnog savjeta Albanaca u Crnoj Gori
Tags: , , , , , ,

Mehmet Bardhi zauzeo Savjet
DUA odlu?ila da se žali ustavnom sudu zbog izbora ?lanova nacionalnog savjeta albanaca Ulcinj/Podgorica – Predsjednik Demokratskog saveza Mehmet Bardhi naljutio je svoje kolege iz Demokratske unije Albanaca koji su, kao i ?elnici Partije demokratskog prosperiteta prije nekoliko dana, najavili žalbu Ustavnom sudu. Razlog je izbor elektorske skupštine Nacionalnog savjeta Albanaca u kojoj su, kako tvrde u DUA i PDP-u, ogromnu ve?inu mjesta zauzeli ?lanovi Bardhijeve stranke. Bardhi isti?e da je sve ura?eno u skladu sa zakonom, a... Vazhdo
Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Çështja shqiptare në Mal të Zi vazhdon të jetë e hapur Podgoricë- Kryetari i LD në MZ z.Mehmet Bardhi me bashkpunëtorët z.Tahir Gjonbalaj, nënkryetar, z.Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, funksionarë të lartë të LD në MZ dhe njëheri këshilltarë në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, u takuan të enjten më 17. 01. 2007, Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Tags: , , , , , , , ,

Page 13 of 13« First...910111213