taksave lokale komunale në komunën e Ulqinit.

Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Vendimi i mëparshëm ka qenë i imponuar Ulqin – Forca e Re Demokratike ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave lokale komunale në komunën e Ulqinit. Në një konferencë për shtyp të organizuar të premten, kryetari i Forcës, Nazif Cungu, ka falënderuar publikisht “të gjithë ata të cilët janë angazhuar në mënyrë aktive dhe kanë ndikuar në ndryshimin e Vendimit mbi taksa lokale komunale”. Ai ka thënë se vendimi i mëparshëm ka qenë “i imponuar nga pushteti ekzekutiv i Ulqinit në krye me kryetarin dhe... Vazhdo

May 18, 2009  :: Politika :: Comments Off on Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Tags: , , , , ,