talk show

Katër kandidate shqiptarë që garojnë per deputet në Mal të Zi të ftuar në Top Channel
Ditën e martë startoj Top Showi, emision ky i gazetarit të mirënjohur Alban Dudushit.Ai si musafir të emisonit pati katër kandidate shqiptarë që garojnë per deputet në Mal të Zi si dhe një perfaqsues nga diaspora shqiptare nga SHBA. Pasi ky emison ka lene pas nje sezon te suksesshëm ku protagoniste i mbledhi lideret kryesore te politikes shqiptare në Mal të Zi. Të ftuar në këtë emision ishin, Genci Nimanbegu nga Forca për bashkim, Anton Lulgjuraj nga Alenaca Rinore Shqiptare, Fatmir Gjeka nga Koalcioni shqiptar, Mehmet... Vazhdo

October 11, 2012  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (8)
Tags: , ,