Tani je më i miri

Bika: Tani je më i miri
11/04/09 20:55 Republika është një nga banoret e eleminuara. Ajo gjatë spetaklit ka dëgjuar disa nga mendimet e banorëve për të. Për këtë “Big Brother” i ka mundësuar përballjen me disa prej banorëve, por ajo ka refezuar të debatonte me ta duke thënë: “Dua t`ia them kur të dalin!” Ajo shprehet se ishte e befasuar nga fjalët e Adit. Republika ka përshëndetur banorët, dhe i ka thënë Dritanit: -“Je më i miri!”  Vazhdo