tani

A i nevojitet ashensori një kalaje të lashtë
Indiferenca ndaj vetvetes Ndërtimi i ashensorit brenda një kalaje të lashtë, është vandalizëm i paparë, i ngjashëm me instalimin e kishës mbi majen e Rumisë. Kush ka faj? Faj ka pavetdija e neve si individë se historia e shkruar, dokumentet, mund të falsifikohen dhe të shtrembërohen me anë të interpretimeve të gabueshme, por, kultura materiale është ajo që mbetet dhe që dëshmon për prezencen e një etnosi në një truall. Kur ish – presidenti i Francës, Miteran, ka filluar ta ndërtojë piramiden e qelqtë... Vazhdo

February 13, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on A i nevojitet ashensori një kalaje të lashtë
Tags: , , , ,

Page 2 of 212