Tatami Cup hungary

Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit
Më 19 nëntër 2011 në Budapest të Hungaris Klubi i Karatesë “Ulqini” mori pjesë në Turneunë ndërkombëtarë “Tatami Cup ” në kët Turne morën pjesë 12 shtete me mbi 600 garuesë. Garuesja Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit në një konkurenc mjaft të fort pasi që dhe turneu kishte regudhat e veta që secili garues me secilin në kategorin e vet është deshurë të ndeshet për të konkuruarë për medalje gjë kjo që edhe na vështërsoj punën pasi që ishte her e parë që ne punuam me këtë regudhë,... Vazhdo

November 22, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit
Tags: , , , ,