Teatri Aleksandër Moisiu

Njoftim: Teatri Aleksandër Moisiu më 4 shkurt në Ulqin
Në kuadër të protokol marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet qytetit tone dhe atij të Durrësit, me 4 shkurt në Ulqin mbërrin për të dhënë shaqe trupa profesioniste ’’Aleksandër Moisiu’’. Mysafirë do të jetë kryetari i Bashkisë së Durrësit z. Vangjush Dako dhe një grup i durrësakve me origjinë ulqinake. Për mysafirër nga Durrësi është përgatitur një program i veçantë. Kryetari i Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga është shpallur qytetar nderi i qytetit të Durrësit. Municipality of Ulcinj / Ulqin Arsllan... Vazhdo

January 28, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Njoftim: Teatri Aleksandër Moisiu më 4 shkurt në Ulqin
Tags: ,