tenis club bellvue

Rrezart Cungu triumfon në Zagreb
Në turneun shtetëror të Kroacis, i cili u mbajt në Zagreb, morri pjesë edhe 13 vjeçari nga Ulqini, Rrezart Cungu. Edhe pse turneu ishte i dedikuar kategorisë 16 vjeçare, Rrezarti pati sukses të madhë. Ai u shpall fitues i këtij turneut ku gjat 5 ndeshjeve që kishte, humbi vetëm një set. Lojtarët te cilët i mposhti Rrezarti ishin Filip Kozloveq (6:0, 6:0), Hrvoje Plukaveq (6:1, 6:1), Noa Poklepoviq (6:2, 1:0) i cili e dorzoi lojën për shkak te lëndimit, Luka Ninçeviq (6:1, 6:4) dhe Marko Povolnjak (3:6, 6:2, 6:1). Federata... Vazhdo

June 30, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Rrezart Cungu triumfon në Zagreb
Tags: , , ,