thash

Big Brother Albania 2 : Agon Radoniqi (Profili)
Mosha: 27 vjeç Vendlindja: Dukat Vendbanimi: Prishtinë, Kosovë Gjendja civile: Beqar Besimi: Ateist Shenja të veçanta: Tatuazh në kraharor me fytyrën e Che Guevara-s Arsimi: I lartë Do të hyjë në “Big Brother” sepse: Do të tregojë që është në gjendje të bëjë çudira Karakteristika: Antikonformist, i pëlqen gjithmonë të kundërshtojë të tjerët. Ka studiuar menaxhim dhe ka punuar si përkthyes me portugezë të KFOR-it në Kosovë. Për tetë vite, ka drejtuar një emision radiofonik në një radio privatë... Vazhdo