thashetheme big brother albania 2 live

Adela : Më pëlqen mami jot
11/05/09 02:34 Adela tregon se mami i vet nuk i ka dhënë asnjë informacion nga jashtë, vec se ka takuar të gjithë banorët e eleminuar. Ajo tregon përshtypjet e mamasë së saj dhe thotë se të gjithë i janë dukur shumë të mirë. Adela i ka kujtuar se një pjesë e tyre i kishte kundërshtarë, por e ëma e ka këshilluar se ato ishin sa për lojë, ndërsa jashtë, kur t’i njohë realisht, ka për të patur marrëdhënie shumë të mira me të gjithë. Bjordi thoptë se mami i saj paska thënë fjalë të mira për të gjithë... Vazhdo
Flet Juna (Junida Kule) për banoret
ADI Gjërat pozitive – Synon të ndryshojë. Gjërat negative – I mungon guximi për konfrontime ballë përballë. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Ç’kemi Adi! Prapë të dhemb kurrizi mo? Po këmbën si e ke”?   DRITANI Gjërat pozitive – Mjaft elegant në pamje. Gjërat negative – Kur nxehet, e humbet ekuilibrin. Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Të trashëgohesh”!   BJORDI Gjërat pozitive – Premtues në piano. Gjërat negative... Vazhdo
Per Mimozën : Sot u zgjove 20 vjec
05/05/09 17:45 Banorët kanë diskutuar për surprizën e ditëlindjes së Mimozës. Adelajda duke qëndruar me Adin në kopësht i ka treguar për idenë e saj dhe të Bjordit. Ajo i thotë që t`i thonë Vëllait të Madh kur të shkojë ora 12 për ta uruar. Me ta bashkohet dhe Anjeza . Adi mendon që t`i bëjnë ndonjë surprizë për të qeshur. Ai shton:-“T`i bëjmë ndonjë gjë që ka lidhje me Polin!” Anjeza mendon që në darkë të vishen të gjithë me rrobdishanë dhe t`i shkojnë me tullumbaca nëpër duar duke i kënduar... Vazhdo
Do kapemi se jemi afër finales
29/04/09 20:45 Gjatë kohës që banorët ishin duke ngrënë, Junida kapet me Mimozën, duke i vënë në dukje sjelljen e saj në kuzhinë duke bërë sallatën. Mimoza i thotë që nuk kishte pse të kapet me të tilla gjëra, pasi ato jetojnë bashkë. Anjeza shikon Bjordin dhe Adelajdën duke u puthur dhe merr shkas nga kjo për të diskutuar sjelljen në tavolinë. Ajo mendon që është mungesë respekti të puthesh në momentin që personat e tjerë janë duke ngrënë. Adelajda i kërkon falje , por Anjeza vazhdon te replikojë... Vazhdo