thashetheme big brother albania

Moza dhe Anjeza ne E Diell
Moza dhe Anjeza ne E Diell http://www.dailymotion.com/video/x98umc  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 92, Permbledhje  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve
Big Brother Albania 2, Dita 92, Hyjne mamate e banoreve  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Anjezen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Anjezes  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Mimozen
Big Brother Albania 2, Dita 92, Intervista me Mimozen  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes
Big Brother Albania 2, Dita 92, Eleminimi i Mimozes  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin
Big Brother Albania 2, Dita 92, Telefonate per Bjordin  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 91, Permbledhje
PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x98ib5 PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x98idj  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Anjeza Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Anjeza!  Vazhdo

Page 3 of 8312345...102030...Last »