thashetheme big brother albania

Adelajda : Ndjehem e lodhur nga nominimet
03/05/09 02:02 Adela shprehet se ndjehet e lodhur që është cdo javë në nominim. “Cdo të shutnë kaloj shumë siklet”- thotë ajo. Adela mendon se edhe javën tjetër do jetë në dyshen e fundit para se të jepet vendimi sepse cdo javë kështu i ka ndodhur. “Do të përgatitem paraprakisht sepse e di që do ndodhë përsëri”- thotë ajo. Bjordi shprehet se nuk dëshironte që ajo të ishte e nominuar këtë javë. Edhe Adela nuk e dëshironte këtë gjë. “Ja që ndodhi”- përfundon ajo bisedën e mërzitur.  Vazhdo
Moza: Nuk e kuptoj përse
03/05/09 02:00 Moza, gjatë gjithë mbrëmjes, ka qëndruar e mërzitur për atë që i tha Arbana në lidhje me Polin. Arabana i tha se sic kishte ardhur Arjoni për Anjezën, ashtu kishin ftuar edhe atë të vinte nëse ajo do të dilte nga shtëpia këtë mbrëmje, por Poli nuk kishte ardhur. Moza, konfuze mbi ato që i tha Arbana shprehet se nuk e kupton këtë gjë. “Ai e di përse nuk erdhi”- përsërit ajo fjalët.  Vazhdo

May 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Moza: Nuk e kuptoj përse
Tags: , , , , ,

Moza: Adela mos u bëj si fëmijët
02/05/09 14:35 Mimoza dhe Adelajda duke qëndruar në kopësht diskutojnë se cfarë të veshin për natën e spetaklit. Adelajda i tregon Mimozës që ka një komplet bizhuterish që i ka vënë vetëm natën e parë kur hyri në “Big Brother”, dhe i merr mendim për t`i vënë dhe natën e sotme të spetaklit. Mimoza e aprovon, por Adelajda është supersticioze, dhe i thotë:-“Mos më sjellin ters, dhe po dal sonte, meqë i kam vënë natën kur hyra!” Mimoza i thotë që nuk duhet ta mendojë kështu, pasi nuk është në dorën... Vazhdo
Adelajda dhe Mimoza : Shpresoj të festoj ditëlindjen në BB
  02/05/09 17:50  Adelajda dhe Mimoza duke u marrë me sistemimin e rrobave, diskutojnë sërisht për daljen nga shtëpia. Mimoza thotë se shpreson që mos të dalë asnjëra prej tyre. Adelajda e aprovon duke shtuar :-“Shpresojmë të festojmë ditëlindjen tënde këtu!” Mimoza i thotë që dhe katër ditë e ndajnë nga ditëlindja e saj. Mimoza i thotë që do dëshironte shumë që ta festonte me banorët pasi do ia kalonin shumë bukur.  Vazhdo

May 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda dhe Mimoza : Shpresoj të festoj ditëlindjen në BB
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 86, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 86, Permbledhje PJESA 1 http://www.dailymotion.com/video/x96pky PJESA 2 http://www.dailymotion.com/video/x96pvp  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Permbledhje
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Permbledhje  Vazhdo
Pas ndarjes mësova se Adela më tradhtonte me profesorin e saj
 Adelajda tashmë e ka ligjëruar lidhjen e saj të re me Bjordin, njëkohësisht dhe kundërshtari i saj në “Big Brother”, në garën për të fituar 70 mijë euro. Por të tjera të reja vijnë për të kaluarën e saj jashtë shtëpisë. Ish i fejuari, Agron Lushka në rrëfimin e tij të dytë ekskluziv për “Panorama Plus” tregon për një histori të mundshme tradhtie të saj me një pedagog nga Elbasani, universiteti ku ajo është duke ndjekur studimet për Gjuhë-Letërsi. Për “Panorama Plus” ai dëshmon këtë... Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Interviste me Junen
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Interviste me Junen http://www.dailymotion.com/video/x962mk  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Nominimet
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Nominimet  Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Eleminimi i Junes
Big Brother Albania 2 – Dita 85 – Eleminimi i Junes  Vazhdo

Page 5 of 83« First...34567...102030...Last »