thashetheme big brother albania

Erjola: Kam një vajzë jashtë shtëpisë
12/02/2009 19:30 Erjola zgjohet nga gjumi dhe ulet mes banorëve të tjerë dhe nis i tregon atyre se ka një vajzë jashtë shtepise qe jeton me prindërit e saj. “Kur unë isha në Greqi Linda vajza në dhe deri 40 ditëshe ishte me gjyshën e saj, derisa mbarova shkollën ajo vazhdonte të ishte duke jetuar me gjyshërit. Ajo është një fëmijë që është mësuar të kuptojë shumë gjëra”-thotë Erjola. Ndërkohë Qetsori thotë se nuk e mendon që djali i tij të jetojë vetëm, pa të dy prindërit. Erjola tregon se ka përjetuar... Vazhdo

February 19, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Erjola: Kam një vajzë jashtë shtëpisë
Tags: , , , ,

Arjoni – Nuk do bëjmë jetë luksi
12/02/2009 16:40 Banorët i kanë zënë ethet për buxhetin e javës së ardhshme. Arjoni, Lirita dhe Mimoza diskutojnë për buxhetin e javës sesa i lartë është dhe a do ti dalë nëse ata nuk do të arrijnë të kalojnë provën. Arjoni këmbëngul se sido të jetë buxheti do të mjaftojë që ata të ushehen sa më normalisht, por jo të bëjnë jetë luksi. Ai i referohet çmimeve të tregut aktual të restoranteve të kryeqytetit, për të treguar se me fare pak mund të ushqehesh. Ndërkohë Lirita nuk arrin dot të bëjë... Vazhdo
Zhuljeta debaton me Erjolën
12/02/09 012:30 Erjola, Aida, Zhuljeta dhe disa banorë të tjerë të shtëpisë kanë nisur të bisedojnë për degët që studionin dhe profesionet që kishin. Erjola ka nisur të tregojë sesi aplikoi për Gazetari për shkak të pasionit që kishte për të. Por i ati e kishte nxitur të aplikonte edhe për një degë tjetër. Dhe ajo kështu kishte bërë, kishte aplikuar për Ekonomik dhe i kishte fituar të dyja. Megjithë pasionin për Gazetarinë, ajo kishte zgjedhur Ekonomikun. Kaq mjaftoi që Zhuljeta t’i kthehej e t’i... Vazhdo

February 19, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Zhuljeta debaton me Erjolën
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2 : Aida Troka (Profili)
Mosha: 25 vjeç Vendlindja: Burrel Vendbanimi: Tiranë Gjendja civile: Beqare Arsimi: I Lartë Profesioni: Ekonomiste Do të hyjë në “Big Brother” sepse: i duket një mënyrë e mirë për të rifituar lirinë Karakteristika: Punon ekonomiste në një firmë ndërtimi. Pas humbjes së të dy prindërve jeton vetëm. Lidhjet më të ngushta familjare i ka me motrën që jeton në Itali. Sipas profesionit që ka thotë që çdo gjë e bën me llogari. Ka hobi muzikën, filmin. Shkon disa herë në javë në pishina. Do të... Vazhdo

Page 83 of 83« First...102030...7980818283