THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS

Konference për shtyp i UDSH-së – Reagim
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulcinj – Ulqin , 06.02.2013 tel / fax: + 382 (0)30 412 757   Mbas një serie të veprimeve të gabuara në privatizim e burimeve ekonomike të Komunës së Ulqinit, gabime të cilat qytetin e çuan në varfëri (në mbrojtje të kësaj flet fakti që privatizimi në Ulqin la pa punë 3000 punëtorë dhe atë në qytetin prej 20.000 banorëve), siç duket kjo nuk ishte e mjaftueshme por tani nga qyteti kërkohen 10 milion euro shtesë,... Vazhdo
UDSH-ja: Urime për festën e Krishtlindjeve
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Tel./fax. 030/ 412 757, 412 599 ULQIN, më 24 dhjetor 2010 Kumtesë Urime për festën e krishtlindjeve Me rastin e festës së Krishtlindjeve , kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Ferhat Dinosha, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë besimtarët katolik, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Kjo festë, le të na shërbejë në forcimin... Vazhdo

December 24, 2010  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on UDSH-ja: Urime për festën e Krishtlindjeve
Tags: , , , , ,

Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
UNIONI  DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulqin, më 08.09.2010. Tel./fax.     030/ 412 757, 412 599 KUMTESË URIME ME RASTIN E FITER BAJRAMIT Me rastin e Fiter Bajramit, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Ferhat Dinosha, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë besimtarët mysliman, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Le të jetë festa e Fiter Bajramit freski që vjen pas muajit... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
Tags: , , , , , ,