thellimi I Bunës

Shqipëria e Mali i Zi nënshkruajnë memorandumin  për thellimin e Bunës
Permbytjet, firmoset memorandumi për thellimin e Bunës SHKODER – Shqipëria e Mali i Zi nënshkruajnë memorandumin e bashkëpunimit për thellimin e Bunës. Memorandumi synon pastrimin e shtratit dhe largimin e të gjitha pengesave artificiale si: mbeturinave të urave të shkatërruara, anijeve të mbytura, mbetjeve nga drunjtë etj. Pastrimin e shtratit rreth urave ekzistuese për të parandaluar ngadalësimin e rrjedhshmërisë përgjatë lumit të Bunës; thellimin, zgjerimin (ku është e mundur) dhe rehabilitimin e shtratit... Vazhdo

December 14, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Shqipëria e Mali i Zi nënshkruajnë memorandumin për thellimin e Bunës
Tags: , , , ,