TI KALA

Libër i dashurisë për Ulqinin
U përurua përzgjedhja me prozë “Ulqin, ti Kala”, e përgatitur nga shkrimtari Hajro Ulqinaku Pas dy përmbledhjeve, “Ulqin, ti legjendë” (folklor për Ulqinin) dhe “Ulqin, ti det” (poezi për Ulqinin), shkrimtari Hajro Ulqinaku ka publikuar përzgjedhjen e tretë me prozë “Ulqin, ti Kala”, përurimi i të cilit u bë të hënën në Bibliotekën e Qytetit në Ulqin. Në këtë libër të botuar nga Asociacioni “Ulqini” janë përfshirë 53 autorë të vendit dhe të huaj, të cilët kanë shkruar për Ulqinin.... Vazhdo

June 27, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Libër i dashurisë për Ulqinin
Tags: , , ,

Perurimi i librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku
Ne organizim te QENDRES PER KULTURE – BIBLIOTEKA dhe ASOCIACIONIT ULQINI Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku ne botim te Asociacionit Ulqini. Perurimi do te mbahet te henen me 20 qershor 2011, ne Sallen e bibliotekes se qytetit me fillim ne ora 20. Me kete rast per librin do te flasin: Ardita Rama – recensionin per librin, Hajro Ulqinaku – Autor dhe Gazmend Çitaku – botues, drejtor i Asociacionit Ulqini.   Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret   Per... Vazhdo