Tinguli3nt

Adelina dhe Geti ndër dhjetë artistët më me influencë në Shqipëri
Suplementi SH2 i gazetës Shekulli ka përpiluar një listë me dhjetë artistët të cilët konsiderohen se kanë ndikim më të madh në Shqipëri. Listës me titullin “Dhjetë artistët më me influencë në Shqipëri” i prin diva e muzikës kosovare, Adelina Ismaili, që sipas përshkrimit është “kopjuar nga të gjithë, me provokimet dhe tendencat e saj për t’i sjellë publikut shqiptar atë çka gjithmonë është dukur si e paarritshme”, ndërkohë që “gjithmonë suksesi i një këngëtareje të re peshohet me suksesin... Vazhdo

October 24, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Adelina dhe Geti ndër dhjetë artistët më me influencë në Shqipëri
Tags: , , ,

Spektakël balerinash (Fuel Girl) nudo në jetën e natës së Tiranës
Nuk ka limit në klubet e natës së Tiranës kur bëhet fjalë për të tërhequr sa më shumë klientelë. Kështu ka ndodhur në klubin “Doberman” fundjavën e kaluar, ku sidomos klientët meshkuj kanë pasur fatin të shijojnë një show të paparë me balerina superseksi, të cilat në orët e vona të natës kanë filluar të heqin një nga një rrobat duke mos lënë më shumë vend për imagjinatë. Balerinat kanë bërë një shfaqje të jashtëzakonshëm duke mos ngurruar t’u afrohen klientëve meshkuj, madje edhe duke... Vazhdo

October 23, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Spektakël balerinash (Fuel Girl) nudo në jetën e natës së Tiranës
Tags: , , , , ,