Tonin Beci

Bardhi priti abasadorin e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi z.Tonin Beci
KumtesĂ« pĂ«r opinion KRYETARI BARDHI, ME BASHKËPUNËTORË, PRITI NË ULQIN AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË PODGORICË, ZOTËRI TONIN BECI TĂ« enjten, mĂ« 6 shtator 2012,  Mehmet Bardhi, kryetar i Lidhjes Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, me bashkĂ«punĂ«torĂ«t, zotĂ«rinjtĂ« Saubih Mehmeti, sekretar, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Hajredin Kovaçi dhe Agron Mehmeti,  anĂ«tarĂ« tĂ« KryesisĂ« sĂ« LD nĂ« MZ-sĂ«, pritĂ«n nĂ« Ulqin ambasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« PodgoricĂ«, zotĂ«ri Tonin Beci. NĂ« njĂ« bisedĂ« tĂ« ngrohtĂ«... Vazhdo

September 9, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Bardhi priti abasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi z.Tonin Beci
Tags: , ,

Cungu priti në takim abasadorin e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi z.Tonin Beci
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Nazif Cungu me bashkpuntor tĂ« tij priti nĂ« takim abasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi z.Tonin Beci. Kryetari Cungu fillimisht falenderoi ambasadorin Beci pĂ«r viziten e rezervuar nĂ« Ulqinit dhe e njoftoi ate me gjendjen e pĂ«rgjithshme nĂ« kĂ«tĂ« komunĂ«. Ai e njoftoj ambasadorin pĂ«r aktivitetet dhe projektet e ndĂ«rmarra nga komuna e Ulqinit dhe pĂ«r pĂ«rfundim tĂ« suksesshem tĂ« sezonit turistik tĂ« cilen e krahasoi me atĂ« tĂ« vitit tĂ« kaluar. NĂ« mes tĂ« tjerash ata diskutuan... Vazhdo

September 6, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Cungu priti nĂ« takim abasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi z.Tonin Beci
Tags: , ,

TribunĂ« publike “BashkĂ«risht nĂ« EvropĂ«,tĂ« sigurt nĂ« Nato”
TribunĂ« publike “BashkĂ«risht nĂ« EvropĂ«,tĂ« sigurt nĂ« Nato”, tĂ« mĂ«rkurĂ«n me 24 mars 2010, nĂ« sallĂ«n e Kuvendit tĂ« KomunĂ«s (Ulqin), me fillim nĂ« orĂ«n 12:00. LigjĂ«rues: ShkĂ«lqesia e tij Tonin Beci – Ambasador i ShqipĂ«risĂ« nĂ« MZ, Idriz Konjari – Drejtor i Klubit euroatlantik nĂ« ShqipĂ«ri, Ana Vukadinovic – kĂ«shilltare pĂ«r politikĂ«n e jashtme nĂ« QeverinĂ« e MZ, prof. dr Drazhen Cerovic – Universiteti i Malit tĂ« Zi. OrganizatorĂ«t e kĂ«tij manifestimi Ă«shtĂ« , Ekipi Koordinues tĂ« qeverisĂ« sĂ« Malit tĂ«... Vazhdo
Tonin Beci,Ambasadori i i Shqipërisë në Mal të Zi, mbajti në Ulqin ligjëratën me temë
AnĂ«tarĂ«simi i Malit tĂ« Zi do tĂ« ndikojĂ« pozitivisht nĂ« stabilitetin e rajonit Ulqin – Secili shtet duhet tĂ« ndĂ«rtojĂ« raportin e vet dhe qasjen ndaj NATO-s duke respektuar specifikat e veta, Ă«shtĂ« vlerĂ«suar tĂ« enjten nĂ« ligjĂ«ratĂ«n tĂ« cilĂ«n e ka organizuar nĂ« Ulqin koalicioni i organizatave joqeveritare Rrjeti Alfa. LigjĂ«rata u organizua nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “NĂ« mesin e tĂ« barabartĂ«ve”, ndĂ«rsa ligjĂ«ruesi kryesor ka qenĂ« ambasadori i RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi, Tonin Beci, i cili ka ligjĂ«ruar... Vazhdo
Shqipëria dhe Mali i Zi merren vesh për rregullimin dhe mirëmbajtjen e piramidave dhe shenjave të tjera kufitare përgjatë kufirit malazezo-shqiptar
SĂ« shpejti nĂ«nshkrimi i MarrĂ«veshjes PodgoricĂ« – MarrĂ«veshja ndĂ«rmjet QeverisĂ« sĂ« Malit tĂ« Zi dhe KĂ«shillit tĂ« Ministrave tĂ« RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« mbi ripĂ«rtĂ«ritjen, rregullimin dhe mirĂ«mbajtjen e piramidave dhe shenjave tĂ« tjera kufitare pĂ«rgjatĂ« kufirit malazezo-shqiptar do tĂ« nĂ«nshkruhet sĂ« shpejti. KĂ«shtu Ă«shtĂ« rĂ«nĂ« dakort nĂ« rrethin e parĂ« tĂ« bisedimeve tĂ« zhvilluara tĂ« premten nĂ« PodgoricĂ« ndĂ«rmjet delegacioneve tĂ« Malit tĂ« Zi dhe RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« me qĂ«llim tĂ« hartimit dhe... Vazhdo

April 14, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on ShqipĂ«ria dhe Mali i Zi merren vesh pĂ«r rregullimin dhe mirĂ«mbajtjen e piramidave dhe shenjave tĂ« tjera kufitare pĂ«rgjatĂ« kufirit malazezo-shqiptar
Tags: , , ,

Përfaqësuesit shqiptarë të bashkëpunojnë dhe dialogojnë
Ulqin – Ambasadori i RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi Tonin Beci Ă«shtĂ« takuar tĂ« mĂ«rkurĂ«n e kaluar nĂ« Ulqin me kryetarin e KĂ«shillit Nacional Shqiptar, Tahir Tahiri, pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« partive politike shqiptare dhe kryetarin e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, GĂ«zim Hajdinaga. NĂ« takimin e parĂ« zyrtar me kryetarin e KNSH-sĂ«, Tahir Tahiri, ambasadori Beci Ă«shtĂ« informuar pĂ«r ndĂ«rtimin dhe funksionimin e tij, si dhe problemet me tĂ« cilat ky kĂ«shill ballafaqohet. Kryetari i KĂ«shillit Nacional Shqiptar, Tahir Tahiri,... Vazhdo

December 4, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on PĂ«rfaqĂ«suesit shqiptarĂ« tĂ« bashkĂ«punojnĂ« dhe dialogojnĂ«
Tags: , , , , ,

Ambasadori i Shqiperise ne Forcë
Sot nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit nĂ« njĂ« vizite zyrtarĂ« ishte Ambasadori i RepublikĂ«s së  ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi, z. Tonin Beci. NĂ« kuadĂ«r te vizitĂ«s sĂ« tij njĂ«ditore nĂ« Ulqin ai qĂ«ndroi edhe nĂ« selinë  e ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike ku pati takim me Kryetarin Nazif Cungu dhe me kĂ«shilltarĂ«t e ForcĂ«s. Gjate bisedĂ«s Kryetari i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike e njoftoi  Ambasadorin me temat dhe problemet aktuale me rĂ«ndĂ«si tĂ« posaçme  pĂ«r KomunĂ«n e  Ulqinit. Edhe ambasadori i ShqipĂ«risĂ« z. Tonin Beci i falĂ«nderoi pĂ«rfaqĂ«suesit... Vazhdo

November 22, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ambasadori i Shqiperise ne ForcĂ«
Tags: , ,

Ambasador Albanije posjetio Ulcinj
Ulcinj – Ambasador Albanije u Crnoj Gori Tonin Beci boravio je ju?e u sluĆŸbenoj posjeti Ulcinju, gdje je sa gradona?elnikom Gzimom Hajdinagom razgovarao o projektima u vezi sa ulaganjem u turizam i infrastrukturu, o?uvanju ĆŸivotne sredine i ja?anju me?usobne saradnje izme?u dvije susjedne drĆŸave. – Sagovornici su se sloĆŸili da su odnosi izme?u Crne Gore i Albanije izuzetno dobri, da su obje strane posve?ene afirmaciji ukupnih dobrosusjedskih odnosa i da je konstruktivna uloga Albanaca u Crnoj Gori umnogome pomogla zbliĆŸavanju... Vazhdo

November 20, 2008  :: Politika :: Comments Off on Ambasador Albanije posjetio Ulcinj
Tags: , ,

Ndihmësministrja e Punëve të Jashtme e Malit të Zi,Irena Radoviq, priti të martën ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi,Tonin Beci
Ngritja e marrĂ«dhĂ«nieve diplomatike hap perspektiva tĂ« reja PodgoricĂ« – NdihmĂ«sministrja e PunĂ«ve tĂ« Jashtme e Malit tĂ« Zi pĂ«r marrĂ«dhĂ«nie dypalĂ«she, Irena Radoviq, priti tĂ« martĂ«n ambasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi, Tonin Beci. NdihmĂ«sministrja Radoviq e vlerĂ«soi tĂ« suksesshĂ«m bashkĂ«punimin dypalĂ«sh dhe theksoi se ngritja e marrĂ«dhĂ«nieve nĂ« nivel ambasadorĂ«sh hap perspektiva tĂ« reja pĂ«r forcimin e mĂ«tejshĂ«m tĂ« marrĂ«dhĂ«nieve tĂ« gjithanshme tĂ« Malit tĂ« Zi dhe RepublikĂ«s sĂ«... Vazhdo

September 29, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on NdihmĂ«sministrja e PunĂ«ve tĂ« Jashtme e Malit tĂ« Zi,Irena Radoviq, priti tĂ« martĂ«n ambasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi,Tonin Beci
Tags:

Intervistë me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Tonin Beci
ShqipĂ«ria dhe Mali i Zi tĂ« angazhuar pĂ«r tĂ« ardhmen evropiane tĂ« rajonit Koha javore: Z. Ambasador, cili Ă«shtĂ« niveli i bashkĂ«punimit ndĂ«rmjet RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« dhe Malit tĂ« Zi? T. Beci: Politika rajonale pĂ«rbĂ«n njĂ« ndĂ«r orientimet parĂ«sore tĂ« politikĂ«s sonĂ« tĂ« jashtme dhe vĂ«mendjes sĂ« diplomacisĂ« sonĂ«. ShqipĂ«ria Ă«shtĂ« e vetĂ«dijshme pĂ«r nevojĂ«n e forcimit tĂ« bashkĂ«punimit me vendet fqinjĂ«, e bazuar nĂ« parimet e fqinjĂ«sisĂ« sĂ« mirĂ«. Kjo pĂ«rbĂ«n edhe idetĂ« bazĂ« tĂ« marrĂ«dhĂ«nieve me tĂ«... Vazhdo

September 25, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on IntervistĂ« me Ambasadorin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ« nĂ« Mal tĂ« Zi, Tonin Beci
Tags: ,

Page 1 of 212