traficing

Hana Cakuli në shërbim për viktimat e trafikimit në Kosovë
Trafikimi i fëmijëve – Shenjat dhe burimet Fëmijët mund të shfrytëzohen për arsye të ndryshme: për shfrytëzim seksual, për punë dhe për lypje. Shfrytëzimi i fëmijëve për qëllime të tilla është duke e dëmtuar mirëqenien e fëmijëve, dhe për fat të keq është duke ndodhur në ditët e sotme anembanë botës si dhe në Kosovë. Duke u ndodhur në njërën nga këto situata të përshkruara më poshtë është një gjë e tmerrshme. Por ky nuk është faji i fëmijëve të cilët e gjejnë veten në rrethana... Vazhdo

October 8, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Hana Cakuli në shërbim për viktimat e trafikimit në Kosovë
Tags: , , , , , , ,