troje

Çmimet e larta të shtëpive dhe tokes,bllokon ekonomin ne Ulqin
Ky artikull asht Opinion i Analistit nga Ulqini ku emri  i vertet nuk i dihet vetem kemi emailin e tij.Ky artikull më pëlqeu prandaj edhe ne e publikuam.Lexim të këndshem Qytetarët e Ulqinit  ende mbajnë shpresa se do të ulen çmimet e banesave dhe shtepive në qytetin e Ulqinit. Në anën tjetër, edhe ndërtuesit shpresojnë se çmimet do të mbajnë këtë nivel, ose do të rritet, për shumë arsye. Kjo status quo e dyanshme nuk po e çliron ende tregun e pasurive të patundshme ne komun të Ulqinit. Kriza ekonomike dhe financiare... Vazhdo
Shes shtepinë tri katëshe ne plazhin e madhe – Ulqin
OFERTË SPECIALE: Shtëpi tre katëshe për shitje, ka pamje fantastike kah rruga qe čon kah qyteti, ka një kopsht të bukur me lule,pushimore nga druri, ka 1 garazhe për tri vetuara,dhe 20 vende parkingu,Shtepija gjendet në një vend të qetë dhe shumë të mirë për banim.Ajo posedon 12 apartamente ku 10 prej tyne kan kondicione,kuzhin,dhe terrace. Shtepija gjindet ne rrugen ku asht bri Hotel Imperialit,dhe gjithashtu viza –vije gjindet dhe restoranti Monako. Gjindemi gjithashtu 900 metra nga plazhi MSM ne plazhin e madhe. Per... Vazhdo
Shitja e Banesave ne Ulqin
OFERTA Jemi te lire t’ju ofrojme banesa ne Gjerana II ne afersi te Plazhes se Madhe. Banesat jane prej 42 m²; 65m2 dhe 79 m². Banesat jane te posandertuara. Çmimi sipas marreveshjes. Sistemi i nxemjes dhe ftohjes eshte i vendosur prej shkalles -15 deri ne 45 celzius. Keramika eshte nga spanja klasa e pare, ballkonat jane tepunuar prej inoxit ne forme te gjysem rrethit. Dhomat jane me parket prej lisit ndersa hapsira ne mes te parketit dhe dritares prej PVC eshte 25cm ne mermer me ngjyre te bardhe. Dritaret jane prej PVC, nga... Vazhdo