turist nga kosova

Në bredgetin e Ulqinit pushojnë mbi 25 mijë pushues
Ulqin, 12 korrik – Fundjava në Ulqin solli mijëra turistë, të cilët kanë përzgjedhur këtë qytet të mirënjohur për plazhet, çmimet e volitshme dhe jetën e gjallë të natës, njofton KosovaLive. Në Organizatën turistike të Ulqinit (OUT) vlerësojnë se në saje të promovimit të ofertës turistike në vendet ballkanike, por edhe në ato evropiane, stina turistike këtu është mbi nivelin e vitit të kaluar. Sipas të dhënave statistikore, në këtë bregdet janë të regjistruar rreth 8 mijë e gjysmë turistë. “Mirëpo,... Vazhdo