Turneu internacional i karatesë

Turneu ndërkombëtar në Ulqin: Samurai Karate Cup 2011
International Karate Tournament”SAMURAI KARATE CUP”2011 Klubi i karatese “Champion”dhe klubi i karatese “Albulena”,me rastin e dites se Komunes se Ulqinit, me date 3 prill organizojne turneun internacional “Samurai Karate Cup”2011. Ftojme te gjithe sportistet dhe dashamiresit e sportit qe te behen pjese e ketij evenimenti madheshtore ku do te perfaqesohen klubet nga: Shqiperia,Kosova,Kroacia,Maqedonija,Bosna dhe Hercegovina,Serbia dhe Mali i Zi. Le te jete per ju ky aktivitet nje arsye…... Vazhdo
Albion Duraku, garuesi më i mirë i Turneut
Turneu internacional i karatesë KK “Ulqini” fitoi gjithsej 49 medalje: 13 të arta, 12 të argjendta, 24 të bronzta dhe dy kupa – një për garuesin më të mirë dhe një për vendin e dytë në renditjen e përgjithshme. Blerta Tahiri, Albion Duraku dhe Antigona Rama fituan nga dy medalje të arta. Trajnerët e KK “Ulqini”-t ankohen për referimin tendencioz. Klubi i Karatesë “Ulqini” arriti të renditet në vendin e dytë në renditjen e përgjithshme, menjëherë pas KK “Buduqnost”... Vazhdo