Turneu Mbarëkombëtar të futbollit për fëmijë

Ulqinit i dorëzohet ftesa për pjesëmarrje në Turneun Mbarëkombëtar të futbollit për fëmijë “Tetova-2010”
Dorëzohen ftesat për pjesëmarrje ekipeve të Ulqinit dhe Bujanocit Ekipet pjesëmarrëse që të dëshmojnë disiplinë, të tregojnë futboll cilësore, të fiton skuadra më cilësore dhe të vazhdojnë të afirmojnë vlerat e kulturës kombëtare. Delegacion i K.O të Turneut Mbarëkombëtar të futbollit për fëmijë “Tetova-2010” Një delegacion i Këshillit organizativë të edicionit të tetë me radhë të Turneut Mbarëkombëtar të futbollit për fëmijë “Tetova-2010” këto ditë ka qëndruar në Ulqin dhe në Bujanoc... Vazhdo

May 9, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Ulqinit i dorëzohet ftesa për pjesëmarrje në Turneun Mbarëkombëtar të futbollit për fëmijë “Tetova-2010”
Tags: , , ,