Tuz – Malësi

Malësia mbetet pjesë e Podgoricës ? ? ?
Platforma e përbashkët e partisë shqiptare FORCA, asaj boshnjake PARTIA BOSHNJAKE dhe partisë kroate INICIATIVA QYTETARE KROATE e krijuar për bisedime me partinë më të madhe malazeze, PARTINË DEMOKRATIKE TË SOCIALISTËVE (DPS) dhe PARTINË SOCIALISTE DEMOKRATIKE (SDP) më në fund është pranuar nga këto dy të fundit. Kjo do të thotë se këta tri parti minoritare do të hyjnë në koalicion me partinë malazeze DPS dhe atë SDP për të formuar qeverinë e re. Por mësohet se në platformën e re nuk figuron kërkesa për... Vazhdo

November 5, 2012  :: Opinione, Politika :: Komente (4)
Tags: ,

Hapja solemne e “disko-klubit” të parë në Tuz me Alban Skenderaj
Mbrëmë më 25 dhjetor,  të rinjtë malësorë festuan festen e madhe të Krishtlindjeve,  poashtu pikërisht për këtë natë u bë edhe hapja solemne e “disko-klubit” të parë në “Night-Club ECLIPSE”. Ideja e hapjes së një ambienti të tillë nuk ishte e vështirë, ajo erdhi fal mungesës që kishte Tuzi dhe Malësia për një vend ku do i dedikohet kulturës muzikore, argëtimit të të rinjëve nga Malësia dhe vendi, ku të rinjët do të gjejnë vetvetën. Kudo në çdo vend të botës ndër të parat... Vazhdo