TV BoiN

Nikë Gjeloshaj: Obsesion me personalitetin tim
(Reagim ndaj tekstit të Ferhat Dinoshës, me titull “Ju jeni ajka e Malësisë”, të botuar në numrin 353 të gazetës “Koha javore”) Së pari, në fillim dëshiroj të sqaroj një gjë, se kurrë nuk kisha reaguar në tekstin tuaj z. Dinosha, të më kishit përmendur me emër e mbiemër e jo në mënyrë indirekte, si … Asgjë nuk kam bërë në mënyrë të fshehtë dhe pa bekim familjar, ashtu që ua kisha lënë juve nëse ju lejon kultura dhe edukata të merreni me këtë pjesë të jetës sime private... Vazhdo
Kushtrim, T V  BoiN në rrezik
Në emisionin me po këtë titull të transmetuar në televizionin Boin të dielën në orën 20:00. Malësia dhe opinioni i gjerë i shqiptarve në Mal të Zi përfundimisht kuptoi dyshimin që shikuesit kishin që kur për herë të parë panë reklamën për këtë emision. Që nga dita e parë kur në valet e tv Boin u transmetua reklama, në këtë medium nuk ndaleshin telefonatat duke pyetur se për çfarë është Boini në rrezik dhe pse ky medium mund të shuhet. Stresi psikologjik, dhe dysihmet e tjera se për çfarë burimi... Vazhdo

December 16, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Komente (3)
Tags: , , , , ,