UBA ULQIN

U mbajt Forumi i punës me pjesëmarrjen e afaristëve nga Ulqini dhe Ukraina
Diskutohet për mundësitë e bashkëpunimit Ulqin Biznes Asociacioni në bashkëpunim me Ambasadën e Ukrainës në Mal të Zi organizuan të martën në hotelin “Albatros” një forum pune në të cilin morën pjesë përfaqësues të biznesit nga Ulqini dhe Ukraina. Në forum është diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit dhe investimeve të përbashkëta në fusha të ndryshme të ekonomisë, si në turizëm, bujqësi, prodhimtari etj, njofton Kohapress. Afaristët nga Ulqini dhe Ukraina kanë prezantuar projektet dhe planet... Vazhdo

September 15, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on U mbajt Forumi i punës me pjesëmarrjen e afaristëve nga Ulqini dhe Ukraina
Tags: ,

UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Problem, mungesa e tregut dhe e qendrave të grumbullimit Kryetari i Sektorit të Bujqësisë pranë UBA-s, Mefit Jakupi, ka thënë se ky asociacion, brenda mundësive, do të ndihmojë dhe do të bashkëpunojë me organet kompetente lokale dhe shtetërore për zgjidhjen e problemeve të evidentuara të prodhuesve bujqësorë. Ulqin – Prodhuesit bujqësorë në Komunën e Ulqinit mendojnë se dy problemet më të mëdha me të cilat ata përballen janë mungesa e qendrave të grumbullimit, paketimit dhe ruajtjes së prodhimeve bujqësore,... Vazhdo

December 19, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Tags: , ,