UDSH-ja rinore anëtare

Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – UDSH-ja rinore anëtare
Më datë, 9 Qershor 2012, në Prizren, forumet rinorë të partive politike shqiptare nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës, formuan Lidhjen Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore. Ideja e Lidhjes Mbarëshqiptare të Forumeve Rinorë lindi pikërisht në 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë. Të frymëzuar nga ky jubile kaq i rëndësishëm për të gjithë, shprehem dëshirën dhe vullnetin që të jemi sa më të bashkuar dhe njëkohësisht të kemi sa më shumë bashkëpunime, pavarësisht idealeve... Vazhdo

June 19, 2012  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – UDSH-ja rinore anëtare
Tags: , , , ,