UDSH-ja

UDSH-ja reagon në shkarkimin nga puna të punëtorëve
BreshĂ«ri shkarkimesh nga puna, punĂ«torĂ«t qiten nĂ« rrugĂ« ndĂ«rsa pĂ«rgjegjĂ«sit bĂ«hen si “francez”! Edhe pse UDSH para dhe gjatĂ« fushatĂ«s pĂ«r zgjedhje parlamentare vazhdimisht ka paralajmĂ«ruar pĂ«r fenomenin e çuditshĂ«m tĂ« punĂ«simeve brenda natĂ«s, askush nga pushtetarĂ«t lokal nuk e pa tĂ« arsyeshme qĂ« tĂ« paktĂ«n ti mendoj pasojat qĂ« vijnĂ« mbas kĂ«tyre veprimeve tĂ« pamenduara dhe papĂ«rgjegjĂ«se. NjerĂ«zit janĂ« punĂ«suar pa asnjĂ« lloj kriteri (i ashtuquajturi punĂ«simi ad hoc), vetĂ«m pĂ«r njĂ« interes, me çdo... Vazhdo

March 15, 2013  :: Politika :: Comments Off on UDSH-ja reagon nĂ« shkarkimin nga puna tĂ« punĂ«torĂ«ve
Tags: ,

Zenka: Qeverisë së Ulqinit po i bien maskat, ku janë ekspertët?
Ra kjo gjĂ«mĂ« dhe u pamĂ« por gjithsesi maskat ranĂ« Pushuan patriotĂ«t e ardhur nga Amerika. Pushuan patriotĂ«t kujdestar nga Mali i Zi. Pushuan tĂ« gjithĂ« zhurmuesit parazgjedhor. Pushuan emisarĂ«t pĂ«r bashkimin e tĂ« gjitha subjekteve politike shqiptare nĂ« Mal tĂ« Zi. Me ata pushuan edhe sulmet ndaj UDSH-sĂ«. Heshtja flet e mbi tĂ« gjitha dĂ«shmon se misioni u krye me sukses,fundja skane edhe pse tĂ« flasin sepse roli dhe detyra e tyre nuk parasheh aktivitete paszgjedhore. E po zotĂ«ri tĂ« nderuar ju qĂ« me vite te tera, vend... Vazhdo
Delegacioni i UDSH-së nga Ulqini,përcjellin Arbën Xhaferin
Ulqin,mĂ« 17.08.2012 NĂ« pallatin e KulturĂ«s nĂ« TetovĂ« mĂ« 16 gushtĂ« u mbajt mbledhja komemorative ku u pĂ«rkujtua jeta dhe vepra e ish Kryetarit tĂ« PDSH-sĂ« z.ArbĂ«n Xhaferi . NĂ« mbledhjen komemorative morĂ«n pjesĂ« shumĂ« anĂ«tarĂ«, qytetarĂ« dhe miq nga tĂ« gjitha trevat shqiptare, si dhe pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« lartĂ« tĂ« partive politike nga Maqedonia, Kosova, ShqipĂ«ria, Mali i Zi etj. TĂ« pranishĂ«m nĂ« pĂ«rcjelljen e fundit pĂ«r ArbĂ«n Xhaferin ishin dhe lideri i UDSH-sĂ«, Mehmed Zenka, i shoqĂ«ruar nga Ministri pĂ«r tĂ« drejtat... Vazhdo

August 18, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Delegacioni i UDSH-sĂ« nga Ulqini,pĂ«rcjellin ArbĂ«n Xhaferin
Tags: ,

UDSH-ja përshëndet vendimin e Kuvendit të Malit të Zi
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE     Ulqin,mĂ« 30.07.2012   Unioni Demokratik i ShqiptarĂ«ve e pĂ«rshĂ«ndet vendimin e Kuvendit tĂ« Malit tĂ« Zi qĂ« kriporja tĂ« jetĂ« zonĂ« e mbrojtur dhe Ă«shtĂ« e mendimit qĂ« duhet tĂ« mbĂ«shteten projektet tĂ« cilĂ«t çojnĂ« kah revitalizimi  i kĂ«saj ndĂ«rmarrje,çka do mundĂ«soj tĂ« vazhdohet mĂ« prodhimin e kripĂ«s . Konformë  kĂ«tij qĂ«ndrim kryetari dhe deputeti i UDSH-sĂ« z.Mehmed Zenka votoj pro vendimit pĂ«r mbrojtjen e kripores.   ShĂ«rbimi informativ i UDSH-sĂ«  Vazhdo

July 30, 2012  :: Politika :: Comments Off on UDSH-ja pĂ«rshĂ«ndet vendimin e Kuvendit tĂ« Malit tĂ« Zi
Tags: ,

Në UDSH konflikte për shkak të kandidatit për minister të Drejtave të Pakicave në Qeverinë malazeze
KushĂ«riri i DinoshĂ«s ka pĂ«rçarĂ« partinĂ« Brenda UDSH-sĂ«, aleateve tĂ« PDS(DPS) dhe PSD(SDP) nĂ« QeverinĂ« e MZ, ka ardhur deri tek mosmarrĂ«veshjet e reja brenda partisĂ«, pĂ«r shkak tĂ« pĂ«rzgjedhjes sĂ« kandidatit pĂ«r ministĂ«r tĂ« drejtave tĂ« pakicave njofton “DAN”. NjĂ« fraksion, i mbledhur rreth kryetarit tĂ« partisĂ« Mehmet Zenka, pĂ«rkrah GĂ«zim HajdinagĂ«n, ish Kryetarin e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, ndĂ«rsa tjetri fraksion mendon  se zgjidhja mĂ« e mirĂ« Ă«shtĂ« Hamdi Hasani, njĂ« i afĂ«rm i ngushtĂ« i ish liderit tĂ«... Vazhdo
Mehmet Zenka: Ulqini Qytet në Mal të Zi dhe jo qytet Malazez
Ushtruesi i detyrĂ«s sĂ« kryetarit tĂ« Unionit Demokratik tĂ« ShqiptarĂ«ve (UDSH) dhe deputet nĂ« Parlamentin e Malit tĂ« Zi,  Mehmet Zenka ka deklaruar pĂ«r tĂ« pĂ«rditshmĂ«n malazeze “Vijesti” se situata aktuale dhe marrĂ«dhĂ«nia e shtetit me popullsinĂ« shqiptare tĂ« çojn nĂ« situatĂ« tĂ« mĂ«ndosh se Ulqini momentalisht nuk Ă«shtĂ« qytet malazez, por vetĂ«m qytet nĂ« Mal tĂ« Zi. “PĂ«r momĂ«ntin pĂ«rceptimi Ă«shtĂ« i tillĂ«, por a do tĂ« jetĂ« Ulqini njĂ« qytet malazez dhe a do tĂ« ndihĂ«n komod UlqinakĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi, si... Vazhdo

February 5, 2012  :: Politika :: Komente (109)
Tags: , , , ,

Përleshje verbale në parlamentin e Ulqinit
NĂ« mbledhjen e djeshme tĂ« Kuvendit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, nĂ« mĂ«nyrĂ« verbale janĂ« pĂ«rleshur dy anĂ«tarĂ« tĂ« partive shqiptare qĂ« pĂ«rfaqĂ«sohen nĂ« Kuvend tĂ« Ulqinit. Pas replikave  nĂ« mes kĂ«shilltarĂ«ve tĂ« pozitĂ«s dhe opozitĂ«s situata u keqsua nĂ« mes tĂ« kĂ«shilltarĂ«ve tĂ« tĂ« dyja anĂ«ve ,ku vazhdojĂ« pĂ«rplasja ndĂ«rmjet kĂ«shilltarĂ«ve Mehmet Zenka nga UDSH dhe Genci Nimanbegu nga Forca ,shkruan gazeta Dnevne Novine. PĂ«rleshje mes kĂ«shilltarĂ«ve nĂ« parlamentin e Ulqinit MollĂ« e sherrit pĂ«r kĂ«shilltarĂ«t e... Vazhdo
Takimi UDSH me Kryeministrin Salë Berishën
Sot ne  “Vilen Gorica”, u takuan delegacioni i Unionit Demokratik te ShqiptarĂ«ve i kryesuar nga kryetari Met Zenka me Kryeministrin e RepublikĂ«s sĂ« ShqipĂ«risĂ«, zotin Sali Berisha. Ne delegacionin e UDSH-sĂ« bĂ«nin pjese zĂ«dhĂ«nĂ«si Hamdi Hasani, si edhe pjesĂ«taret e Forumit Rinor. Kryetari i UDSH-sĂ«, zoti Met Zenka, shprehu kĂ«naqĂ«sinĂ« pĂ«r takimin me Kryeministrin Berisha dhe e faleminderoi atĂ« pĂ«r pĂ«rkrahjen e vazhdueshme qe Kryeministri ShqipĂ«risë  i jep kĂ«tij subjekti politik. NĂ« vazhdim e njohu pĂ«r historikun... Vazhdo
Vazhdon pĂ«rplasja Nimanbegu – UDSH, reagon UDSH
“Unioni Demokratik i ShqiptarĂ«ve Ă«shtĂ« larg nga kolapsi”, thuhet nĂ« reagimin e kĂ«saj partie drejtuar deputetit tĂ« ForcĂ«s Genci Nimanbegut. Siç ajo thotĂ«: “UDSH asnjĂ«herĂ« nuk Ă«shtĂ« gjetur nĂ« njĂ« situatĂ« tĂ« pashpresĂ«, por ajo çdo herĂ« ka ditur qĂ« me dinjitet tĂ« afirmojĂ« shqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi.” – UDSH ka qenĂ« partia mĂ« e fortĂ« shqiptare nĂ« Mal tĂ« Zi, ashtu siç do tĂ« jetĂ« edhe nĂ« vazhdim, i pĂ«lqen kjo apo jo Nimanbegut. Sa i pĂ«rket nepotizmit dhe korrupsionit politik, Nimanbegu... Vazhdo

January 5, 2012  :: Politika :: Komente (79)
Tags: , ,

UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011
Kokteji i Fundvitit   Kemi kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ftojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« UDSH-sĂ« tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit . Kokteji do tĂ« mbahet tĂ« enjten mĂ«, 29 Dhjetor 2011, nĂ« hotel “Mediteran” , nĂ« ora  19:00.  MirĂ«presim praninĂ« e juaj nĂ« kĂ«tĂ« solemnitet    Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (11)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 1 of 212