Ulcinj Real Estate

Peter Plate cycled from Kolasin to the lake
Campaign for promotion of Biogradska Gora is launched: A one-day excursion was organized by the Office of Austrian-Montenegrin Partnership in cooperation with the Ministry of Tourism and Environmental Protection and the National Tourism Organization. The Ambassador of Germany to Montenegro – Peter Plate was one of yesterday’s excursionists who had enough courage and strength to go from Kolasin to the Biogradsko Lake by bicycle. Podgorica – Mountaineering, biking and hiking by the Biogradsko Lake are only some offerings that can be... Vazhdo
For Sale,Land Zoganje – Darza ,Ulcinj Area / Montenegro  12 € m²
More pictures clik Land For Sale,Zoganje – Darza , Ulcinj Area 78000 square meter, high Plot with a broad view of the city and surroundings Plot is ready to build.Electricity and water . To obtain more info, please contact .Call  to discuss Price, please. Prime commercial development corner site across from the main entrance to Ulcinj City. Wonderful site for your new dream home!Soil test has been performed and results are in office. To obtain more info, please contact .Call  to discuss Price, please. Price : 12 €  m² square... Vazhdo
Tokë – Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit  12 € m²
Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit  12 € m² Në Zogaj – Darz të Ulqinit – 78.000 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe pakës në kodër me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit dhe në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin. Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër. Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni. Për informata më të hollsishme,... Vazhdo
Shes Furen e bukes në Krythë të Ulqinit 250.000€
Shes Furen e bukes industriale në Krythë të Katerkolles në Ulqin,me kapacitet prej 20.000 bukë në ditë,edhe gjithashtu edhe vitrina me kate me naftë per prodhim të bukes, dhe shumë mjete tjera prodhuse ,për bukë dhe kifle.Fura ashtë komplete për fillimin e punës deri te korpat e bukës.Vetëm Fura bukës ka 1000 metra katrore,kurse toka anash Furës asht 1200 metra katrore. Çmimi i në diskutim dhe i volitëshem.Për informata më të hollsishme, kontaktoni. Çmimi 200.000 mijë Euro Jusuf Çobi :Phone: +382 30 456 343... Vazhdo
Mali i Zi, ngurrim për hapjen e tregut të pronave
Të trembur se mos shumë nga pronat do të rrëmbehen nga të huajt, krerët malazezë nuk janë në gjendje të bien dakord mbi heqjen e kufizimeve ndaj tregut të pronave të paluajtshme të vendit.Dy vjet pasi Mali i Zi fitoi pavarësinë, frika se mos rusët dhe të huajt e tjerë mund të blejnë sasi të mëdha toke po ushqen një debat të ndezur rreth liberalizimit të ligjeve të pasurisë së patundshme në vendin e vogël të Adriatikut. Partia më e madhe e koalicionit qeverisës, Partia Demokratike e Socialistëve e kryeministrit... Vazhdo

Page 4 of 41234