ulqin mali i zi

Truall për shitje në Ulqin – Mali i Zi
Mobil: +382 69 027 347 Tokë – Truall për shitje në Darzë të Ulqinit Në Darz të Ulqinit, toka është me sipërfaqe të rafsht me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit si dhe në bazenet e Krypores së Ulqinit.. Në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin. Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër. Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm për ti marrur 200 metra prej truallit. Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni. Për... Vazhdo
Ulqini dëshmi e shekujve: Mbas pushtimit turk ( 2)
Me një tjetër pamje e fizionomi zhvillimi paraqitet Ulqini, gjatë kohës së sundit të Perandorisë Otomane, qysh prej vitit 1517, kur ky qytet bie në dorë të pushtuesve mizorë turq. Ajo që bie në sy, është se Ulqini pushtohet më vonë se disa qytete të tjera të trojeve etnike shqiptare, kjo me sa duket më së shumti lidhet më pozitën e saj strategjike, si dhe rëndësia që kishte për Venedikun vetë Ulqini. Qyteti sulmohet barbarisht dhe me të gjithë fuqitë ushtarake turke nga komandanti i ekspeditave Ahmet Pasha,... Vazhdo
Prezantimi i parë i organizatës turistike të Ulqinit në ofertën turistike të Budves
Prezantimi i parë i ofertës turistike të organizates turistike të  Ulqinit në panairin (Metubes)të Budves, ku u bë hartimi i materialeve të reja turistike propagandistike të Ulqinit. Sipas deklaratës për shtyp oferta turistike e Ulqinit u prezantua në një stendë të veçantë në Panairin e Budvës, ku shpenzimet e pjesëmarrjes do ti mbulojë Komuna e Ulqinit dmth organizata turistike e Ulqinit, ndërkohë që e njëjta gjë pritet të realizohet edhe në bursat e tjera të turizmit, si në Çeki, Hungari, Poloni, Rumani,Kosovë,Bosne,Maqedoni... Vazhdo