Ulqin situatë e jashtëzakonshme

Përmbytjet ne komunën e Ulqinit – Video
Niveli i ujit në lumin Buna sot ka rënë për 9 cm për dallim nga dje. Megjithatë situata në zonat e përmbytura në këtë komunë vazhdon të jetë kritike. Fshatrat më të rrezikuar janë : Lisna Bore ku banorët natën e mbrëmshme e kaluan në terr në katin e dytë të shtëpive të tyre, kurse sot u janë kthyer dritat. Në gjendje të renduar gjenden edhe banorët e Fraskanjelit, Shtores, Reçit, Shën Gjergjit, Shënkotollit, Shtojit dhe pjesë së poshtme të Sukobinës. Ekipet e shtabit komunal të emergjencës janë në... Vazhdo
Përmbytjet në katunde e komunës së Ulqinit e Tuzit – Video
Ulqin, 4 dhjetor – Niveli i ujit në liqenin e Shkodrës, e me këtë edhe në lumin Buna vazhdon të rritet, jeta në zonat e përmbytura po bëhet gjithnjë e më kritike në Ulqin edhe në Tuz. Fshatrat më të rrezikuara në territorin e komunës së Ulqinit janë atë pranë lumit Buna në zonën e Anës së Malit, mbi të gjitha në Bore, Shtodër, Freskanjel, Reç, Shëngjergj, dhe pjesa fushore e Sukubinës, ku vazhdon të jetë i mbyllur vendkalimi kufitar me Shkodrën. Zaim Osmani nga brezi më i prekur nga përmbytjet... Vazhdo
Në Ulqin situatë e jashtëzakonshme – Video eskluzive nga Hatixhe Nelaj
Evakuohen 246 persona nga zonat e përmbytura në Ulqin,situatë e jashtëzakonshme Nga Hatixhe Nelaj 04.12.2010 Situata në Ulqin është shumë e rënduar  dhe alarmante, dhe çka është më e keqja gjendja është duke u përkeqësuar nga ora në orë. Evakuimi i banorëve ka filluar,sipas të dhënave nga Ministria e Punëve të Brenshme në Ulqin sot janë evakuar 246 persona,deri sa disa nuk dëgjojnë të lëshojnë shtipitë e tyre. Banorët e Shtojit,Reçit,Gjën Gjergjit dhe Sutjelit janë duke bërë të pamundërën të... Vazhdo