ulqin

Zgjedhjet ne Bashkesin Islame te Ulqinit dhe diskriminimi i besimtareve te Anes Malit
DeklaratĂ« pĂ«r media Me rastin e ngjarjeve rreth zgjedhjeve tĂ« organeve tĂ« BashkĂ«sisĂ« islame nĂ« komunĂ«n e Ulqinit dhe problemeve tĂ« trashĂ«guara, myrtovelitĂ« dhe xhemati i 12 xhamive tĂ« trevĂ«s sĂ« AnĂ«s sĂ« Malit, njoftojnĂ« tĂ«rĂ« xhematin dhe opinionin  me kronologjinĂ« e shkurtĂ« tĂ« padrejtĂ«sive dhe çrregullimeve  qĂ« kanĂ« ndodhur dhe po vazhdojnĂ« ndaj kĂ«tij komuniteti. MĂ« shumĂ« se dy vite anĂ«tarĂ«t legjitim tĂ« kĂ«saj treve janĂ« pĂ«rjashtuar nga KĂ«shilli  , dhe nuk i Ă«shtĂ« lejuar tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« mbledhjet... Vazhdo

February 28, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Zgjedhjet ne Bashkesin Islame te Ulqinit dhe diskriminimi i besimtareve te Anes Malit
Tags: ,

Dita e hapur ne parlament – Dritan Abazi
TĂ« enjten, me 28 shkurt, nĂ« kuadĂ«r tĂ« aktivitetit Dita e hapur, me qytetar do tĂ« flas deputeti i Malit tĂ« Zi Pozitiv, mr. Dritan Abazoviq. Tema specifike e kĂ«saj Dite tĂ« hapur do tĂ« jetĂ« tĂ« drejtat e njeriut. Mali i Zi Pozitiv fton tĂ« gjithĂ« qytetaret dhe qytetarĂ«t qĂ« kanĂ« çfarĂ« do lloj paqartĂ«si apo problem nĂ« cilĂ«n do lĂ«mi tĂ« drejtave tĂ« njeriut qĂ« gjatĂ« pranimit tĂ« qytetarĂ«ve nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« drejtpĂ«rdrejt  dhe konkretisht tĂ« informohen mbi mĂ«nyrat si mund ti realizojnĂ« dhe mbrojnĂ« tĂ« drejtat e veta. QĂ«llimi... Vazhdo

February 26, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Komente (1)
Tags: ,

Bëhet binjakëzimi i këshillave të Bashkësisë Islame të Ulqinit dhe Prizrenit
MĂ« 22 shkurt  2013, Ă«shtĂ« zhvilluar ceremonia e nĂ«nshkrimit tĂ« marrĂ«veshjes sĂ« binjakĂ«zimit nĂ« mes KĂ«shillit tĂ«i BashkĂ«sisĂ« Islame tĂ« Ulqinit  dhe KĂ«shillit tĂ« BashkĂ«sisĂ« Islame tĂ« Prizrenit. NĂ«nshkrimi  i marrĂ«veshjes sĂ« binjakĂ«zimit nĂ« mes tĂ« KĂ«shillave tĂ« BashkĂ«sisĂ« Islame,  e kanĂ« nĂ«nshkruar nĂ«nkryetari i BashkĂ«sisĂ« Islame tĂ« Ulqinit Gazmend Dollaku dhe kryetari i BashĂ«sisĂ« Islame tĂ« Prizrenit  Lutfi ef. Balleku. NĂ«nkryetari i BashkĂ«sisĂ« Islame tĂ« Ulqinit Gazmend Dollaku ka theksuar se... Vazhdo
Fillon faza e dytĂ« e rikonstruimit tĂ« rrugĂ«s Sukubine – Ulqin – Video
Siç e dini nĂ« lidhje me rrugĂ«n  SukubinĂ« – Ulqin, fillon faza e dytĂ« e rikonstruimit, çka para disa muajve mĂ« parĂ« u shpreh edhe  kryetari i komunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu, ku ai u shpreh se rikonstruktimi i saj do tĂ« kalojĂ« nĂ«pĂ«r tri faza dhe qĂ« ajo do fillojĂ« nĂ« vitin 2013. Rruga SukubinĂ« – Ulqin ka qene rruga mĂ« problematike pĂ«r  tĂ« cilĂ«n banoret e zones kanĂ« shprehur shqetsimin e tyre por edhe mysafirĂ«t qĂ« gjatĂ« sezonit turistik vizitojnĂ« Ulqinin nĂ«pĂ«rmes kĂ«tij aksi. PĂ«r mĂ« tepĂ«r ju ftojmĂ« te... Vazhdo

February 25, 2013  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Komente (8)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Muzafer Čauơi: Listovi duơe na javnom pazaru
Razgovarao:  Vlatko Simunović Muzafer ČauĆĄi je objavio dvije knjige pripovijedne proze. U svojim pričama ovjekovječio je kafanske ćakule ulcinjskih ribara. Sačuvao je sjećanje na ljude koji su ĆŸivjeli i umirali uz more, pribliĆŸio nam je duh vremena koje su obiljeĆŸili ribari i njihove priče. Iscrtao je galeriju dragih namćora, sitnih, providnih lukavaca, ĆĄpicadĆŸija iz ćoĆĄka, lijenčuga ĆĄto im je mrsko disati. Na neponovljiv nači opisao je njihovo bratstvo skovano na siromaĆĄtvu i besposlici. ZaĆĄto ste prvu svoju knjigu... Vazhdo

February 25, 2013  :: news :: Comments Off on Muzafer ČauĆĄi: Listovi duĆĄe na javnom pazaru
Tags: , ,

Cungu propozon takim ministrit Kavariq lidhur me Krypore të Ulqinit
Kryetari Cungu propozon takim ministrit Kavariq lidhur me ngjarjet mĂ« tĂ« reja nĂ« Krypore tĂ« Ulqinit Shresa qĂ« kryetari Cungu drejton ministrit Kavariq lidhur me ngjarjet mĂ« tĂ« reja nĂ« Krypore tĂ« Ulqinit. Municipality of Ulcinj / OpĆĄtina Ulcinj / Komuna e Ulqinit Tel: +382 30 412 050 Fax: +382 30 412 413 Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE  Vazhdo

February 23, 2013  :: ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Comments Off on Cungu propozon takim ministrit Kavariq lidhur me Krypore tĂ« Ulqinit
Tags: , , , ,

Deklarata audio e Cungut dhe ministrit të shëndetsisë  Radunoviq
Kryetai Cungu takoi sot ministrin e shĂ«ndetĂ«sisĂ« prof.dr. Miodrag Radunoviq Sot kryetari Cungu takoi ministrine shĂ«ndetsisĂ« prof.dr Miodragom Radunović i cili ishte nĂ« vizitĂ« pune komunĂ«s sĂ« Ulqinit. pas takimit me kryetarin Cungu, ministri takoi drejtorin e ShtĂ«pisĂ« sĂ« shĂ«ndetit Pavle Marnikoviq. Deklaratat pas takimit: Deklarata e ministrit Radunoviq Deklarata e kryetarit Cungu Deklarata e drejtorit Marnikoviq     Municipality of Ulcinj / OpĆĄtina Ulcinj / Komuna e Ulqinit Tel: +382 30 412 050 Fax: +382 30 412... Vazhdo
Ofroj vende pune: Kerkohen krijues/e,redaktor/e per Artikuj turistike
Kriteret e kĂ«rkuara Kerkohen krijues/e , redaktor/e  dhe studente me prirje ne ndertimin e Artikujve tĂ« katalogeve turistike, sikurse Hotelet,  Apartamentet me ide novative, me njohjen e gjuhes serbokroate,dhe njohja e gjeografis sĂ« Malit tĂ« Zi dhe KroacisĂ« . Puna ka tĂ« beje me pĂ«rskrimin e Hoteleve ne Mal tĂ« Zi dhe Kraoci nĂ« menyrĂ« individuale deri 300 fjalĂ«. Ne do t’ju ndihmojmĂ« pĂ«rgjatĂ« procesit tĂ« krijimit tĂ« njĂ« arikulli tĂ« ri, duke ua dĂ«rguar artikujt nĂ« fjalĂ«. Provoni gjĂ«rat dhe ndjehuni tĂ« lirĂ« tĂ«... Vazhdo

February 22, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Ofroj vende pune: Kerkohen krijues/e,redaktor/e per Artikuj turistike
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tok me leje ndertimi per shitje ne Plazh te Madh te Ulqinit( Fusha e Ulqinit). Siperfaqja eshte 2000m2 . Toka gjindet ne afersi te rruges kryesore qe lidhet me uren e re e cila te chon per ne plazh te madhe. Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura dhe turizem ( turizem dhe banim individual) . Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne kete pjes eshte e lejuar ndertimi i pallateve/ndertesave P+4 ( perdhesa + 4 kate ) dhe keficijneti i ndertimit... Vazhdo

February 22, 2013  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voto per Armend Milla TOP FEST 10
Votoni per Armend Milla – I perhumbue TOP FEST 10 – Java e Dyte – TOP 20 Armend Milla,i riu nga Ulqini konkuroj dje  ne Top Fest 10. Kenga “I perhumbur” e kompozuar nga Gramoz Kozeli me tekst te Gramoz Kozelit dhe me orkestrim te Eduart Hallullit vjen nga nje interpretim fantastik nga Armendi ne javen e trete te top festit duke u percjellur me duartrokitje te forta nga ana e publikut. Nje balade per te cilen Armendi thote se eshte e ndjere dhe shpreson ti pelqeje mbare publikut shqiptar e sidomos bashkeqytetareve... Vazhdo

February 21, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Voto per Armend Milla TOP FEST 10
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Page 6 of 181« First...45678...203040...Last »