ULQINI EVROPIAN

Ulqini me Kuvend e pa ekzekutiv
Ulqin, 22 qershor – Kuvendi i Ulqinit, dy ditë para skadimit të afatit ligjor, ka verifikuar mandatet e 33 këshilltarëve, aq sa ka ky institucion legjislativ vendor, por ky akt nuk e ka zgjidhur çështjen e themelimit të qeverisjes vendore, meqë ende nuk është nënshkruar asnjë marrëveshje koalicioni për të ushtruar pushtetin vendor në katër vitet e ardhshme. Koalicioni “Për Ulqinin evropian”, të cilin e përbëjnë Partia Demokratike Socialiste e kryeministrit Milo Gjukanoviq dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve... Vazhdo

June 22, 2010  :: Politika :: Comments Off on Ulqini me Kuvend e pa ekzekutiv
Tags: , , ,