ulqini pa uje

Zenka: Ujë nuk ka, e uji po ju mbërrin deri tek fyti!
Sa do që qytetari normal të mundohet të ketë minimumin e mirëkuptimit për paaftësinë, paditurinë dhe mos të përmendi çka më për të ashtuquajturit ekspertë, situata e re e krijuar me ujin tejkaloj çdo kriter të arsyetimit të shëndoshtë. Të lësh një qytet të tërë sot e katërta ditë pa ujë dhe të sillesh sikur ky është problem i thjesht teknik që lehtësisht përmirësohet, tregon çdo gjë por vetëm të mirë asgjë. Po realizohen parandjenjat tona më të errëta e kjo është fakti që ky qytet me kësi... Vazhdo

November 16, 2012  :: Politika :: Komente (9)
Tags: , ,