ulqini pret

Shqiptarët në Mal të Zi koalicion me pushtetin
Kuvendi i Malit të Zi zhvillon mbledhjen konstituive të tij. Shqiptarët në këtë kuvend do përfaqësohen me vetëm dy parti FORCA dhe Partia Demokratike. Lideri historik i Malit të Zi Millo Gjukanoviq ka nënshkruar marrëveshje edhe me forcat shqiptare të cilat do jenë pjesë e qeverisjes së ardhshme. Mali i Zi edhe për një mandate katër vjecar do udhëhiqet nga partia Demokratike e Socialistëve e Millo Gjukanoviqit, e cila që në vitin 1989 është në pushtet në Mal të Zi. Mësohet se gjatë mbledhjes konstuituive të... Vazhdo

November 8, 2012  :: Politika, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Shqiptarët në Mal të Zi koalicion me pushtetin
Tags: , , , , , , , ,