ulqini

Radha e Plazhit të Madh të Ulqinit
Plazhit të Madh të Ulqinit do t’i ndryshojë shumë shpejt pamja.Qeveria malazeze ka ftuar për të investuar në këtë pjesë investitorët e fuqishëm botërorë.Pas investimeve të mëdha në pjesët e tjera të bregdetit, qeveria malazeze i ka hedhur sytë nga Ulqini. Ajo është në kërkim të investitorëve që do ta shndërronin Plazhin e Madh në pushimore të klasit botëror. “Zhvillimi i Plazhit të Madh dhe lokacioneve të tjera në bregdetin e Malit të Zi… mund të ndryshojnë komplet të ardhmen ekonomike... Vazhdo

April 28, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Radha e Plazhit të Madh të Ulqinit
Tags: , , , , , , , ,

Postpavarësia, Mali i Zi zbulon turizmin luksoz
ULQIN- Dy vjet pas shkëputjes nga Serbia, Mali i Zi vendos të shndërrojë plazhet e tij në qendra të rëndësishme turistike për t’i dhënë një zhvillim të mëtejshëm aktivitetit turistik, si një ndër treguesit kryesorë të zhvillimit të tij ekonomik. Të paktën gjashtë qendra të tilla do të ndërtohen nga investitorët e huaj, kryesisht në pjesën jugore. Ministria e Ekonomisë dhe Zhvillimit, u bëri thirrje investitorëve të huaj për investime në plazhin e madhë”Velika Plaza” pranë qytetit të... Vazhdo

April 27, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Postpavarësia, Mali i Zi zbulon turizmin luksoz
Tags: , , , , , ,

Katër medalje të arta për klubin e karates “Champion”
Ekipi i katave i datëlindjes z97/z98, i përbërë nga Adonis Markashi, Edmond Mehmedi dhe Genc Murati u kurorezua me medalje të artë. Me medalje të artë në luftra individuale për femra, datëlindja z92, në kategorinë -53kg, u kurorëzua garuesja Selma Gurzakoviq. Të shtunën në Gostivar të Maqedonisë u mbajt “Kupa e Gostivarit 2008”, në të cilën morën pjesë klube të karatesë nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, në mesin e të cilëve edhe KK “Champion”. “Champion” u... Vazhdo
Turizmi i Ulqinit kërkon jë vizion të ri strategjik
Fillimi nga puna e disa (personave) nga lamija e turizmit të Malit të Zi nuk përputhet me piken e përgatitjeve për ciklin e ri të veprimtarive promovuese të turizmit në komun të Ulqinit për sezonin e ardhshëm veror 2008. Për këtë arsye, gabimet e mëparshme dhe gjetjet e realizuara nga analiza sektoriale – nëse një e tillë është bërë deri tani- është mirë të mbahen parasysh se promovimet turistike jan duke u ber vetëm për rivierën e Budvës në mynyr selektive. Në përgjithësi (personat) malazias të turizmit... Vazhdo

April 24, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Turizmi i Ulqinit kërkon jë vizion të ri strategjik
Tags: , , , , ,

Rindërtimi i xhamisë së ranës – së detarëve të Ulqinit
Plotësohet një ëndërr Përsëri pra në të njëjtin vend, në vendin që dikur ka qenë simbol jo vetëm i fesë Islame por edhe simbol i qytetit tonë do të rindërtohet xhamia me ndihmën e Perendisë, por edhe me ndihmën e të gjithë atyre të cilëve Perendia u ka dhënë mend dhe zemër që jo vetëm me pasuri materiale, por edhe me guxim të japin kontributin e vet për ndërtimin e xhamisë së Ranës. Këtu duhet të përmendet edhe Këshilli i BI-së që tash një kohë të gjatë është duke punuar për kthimin e pronës... Vazhdo
Ekološki incident u Ulcinju – Šut blokirao uš?e Port Milene
Šut blokirao uš?e Port Milene Predsjednik NVO „Zeleni korak” iz Ulcinja Dželjalj Hodži? upozorio je ju?e da kanalu Port Milena prijeti potpuno zatvaranje i ekološka katastrofa nesagledivih posljedica. Prema Hodži?evim rije?ima, uš?e kanala u more nedaleko od hotela „Otrant? prakti?no je blokirano nekontrolisanim nasipanjem šuta i zemlje od strane nekoliko pojedinaca koji u blizini grade ku?e. Situacija je ozbiljna, jer prakti?no da više nema neophodne cirkulacije vode. Velike koli?ine zemlje nasute su sa desne obale... Vazhdo

April 4, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Ekološki incident u Ulcinju – Šut blokirao uš?e Port Milene
Tags: , , ,

Veliko interesovanje investitora za atraktivno ostrvo “Ada Bojana kod ulcinja
Za Adu se prijavili Amerikanci, Arapi Turci, ?esi i Hrvati Podgorica – Ostrvo Ada Bojana kod Ulcinja u ovom trenutku privla?i veliku pažnju investitora, iako u protekloj godini od kada Vlada najavljuje po?etak realizacije projekta, nije bilo takvih signala. Pet kompanija iz Amerike, Dubaija, Turske, ?eške i Hrvatske zvani?no je dostavilo pisma o zainteresovanosti za ulaganje u Adu. Tender na kojem se upravo traži izražavanje interesovanja investitora otvoren je do 5. maja, a onda ?e Vlada raspisati novi na kojem ?e se dostavljati... Vazhdo

April 4, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Veliko interesovanje investitora za atraktivno ostrvo “Ada Bojana kod ulcinja
Tags: , , , , , ,

Reagim ndaj shkresës se UDSH-së-Degës së Malësisë,
Edhepse heshtja do të ishte demanti më i mirë i shkresës në fjalë, jemi të detyruar të reagojmë vetëm për hirë se e shkruara mbetet. Duke filluar që nga titulli e deri te fjalia e fundit, teksti-pamflet i UDSH-së është tejet tedencioz, i pavlerë e madje edhe i pakuptimtë. Zotërinjtë, si duket nuk vlerësojnë se këshilltari ka peshën e vet, pa marrë parasysh nga i cili subjekt politik vjen, andaj edhe publikojnë një nonsens të tillë, se gjoja seanca e kuvendit, pa pjesëmarrjen e UD, qenka jolegjitime. Por as... Vazhdo

April 2, 2008  :: Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Reagim ndaj shkresës se UDSH-së-Degës së Malësisë,
Tags: , , , , , ,

Zgjedhjet Presidenciale nga Mehmet Bardhi
Nuk jemi indiferentë Lidhja Demokratike, subjekti i parë politik dhe përfaqësuesja e denjë e autentike e interesave të shqiptarëve në Mal të Zi, nuk është aspak indiferente se kush do të jetë Kryetar i Malit të Zi, përkundrazi jemi shumë të interesuar që Presidenti të jetë personalitet me cilësi të larta morale, demokrat në orientimet e veta politike, njeri që nesër si president nuk do të heshtë as të përkrahë korrupsionin e kriminalitetin e organizuar, nepotizmin, privilegjet e kupollës shtetërore, diskriminimin... Vazhdo

April 1, 2008  :: Politika, Rajoni / Region :: Comments Off on Zgjedhjet Presidenciale nga Mehmet Bardhi
Tags: , , ,

Faqja e jon ju Ofron Shërbime turistike FALAS
Vizitorë të nderuar Net-faqja e vetme Ulqinake “visit-ulcinj.com” që ofron shërbimet e shpalljeve FALAS është në shërbimin tuaj për 1 muaj. Nëse dëshironi që shpallja juaj të publikohet në fletën ton turistike,atëherë ju lutemi që të antarsoheni dhe të jepni përgjegjet e sakta në net-faqen e bashkëpuntorit tonë.Mbas kontrollit të shpalljes nga administratori ajo do të vendoset në faqen hyrse të www.visit-ulcinj.com/. Faqja turistike momentalisht asht në version Anglisht dhe Frangjisht jemi gjithashtu... Vazhdo

March 29, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Faqja e jon ju Ofron Shërbime turistike FALAS
Tags: , , , , , ,

Page 150 of 153« First...102030...148149150151152...Last »