ulqini

Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tok me leje ndertimi per shitje ne Plazh te Madh te Ulqinit( Fusha e Ulqinit). Siperfaqja eshte 2000m2 . Toka gjindet ne afersi te rruges kryesore qe lidhet me uren e re e cila te chon per ne plazh te madhe. Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura dhe turizem ( turizem dhe banim individual) . Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne kete pjes eshte e lejuar ndertimi i pallateve/ndertesave P+4 ( perdhesa + 4 kate ) dhe keficijneti i ndertimit... Vazhdo

February 22, 2013  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sinishtaj: Forca nuk do të kushtëzojë mbështetjen për Filip Vujanoviqin
Koalicioni Forca pĂ«r Bashkim  nuk do ta kushtĂ«zojĂ« mbĂ«shtetjen e Filip Vujanoviqit nĂ« zgjedhjet presidenciale me caktimin e datĂ«s tĂ« mbajtjes sĂ« referendumit nĂ« MalĂ«si, mirĂ«po do tĂ« insistojĂ« qĂ« ky vendim tĂ« sillet deri nĂ« zgjedhjet presidenciale dhe tĂ« jetĂ« i bazuar nĂ« ligj, ka theksuar pĂ«rfaqĂ«suesi i kĂ«tij koalicioni Vasel Sinishtaj. Sinishtaj ka theksuar pĂ«r agjencinĂ« ,,MINA,, se ai askurrĂ« nuk ka thĂ«nĂ« se pĂ«rkrahjen e kandidatit tĂ« PDS do ta kushtĂ«zoj  me caktimin e datĂ«s referendumit konsultativ. Sinishtaj... Vazhdo

February 18, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Sinishtaj: Forca nuk do tĂ« kushtĂ«zojĂ« mbĂ«shtetjen pĂ«r Filip Vujanoviqin
Tags: , ,

NĂ« Festivalin e VIII tĂ« kĂ«ngĂ«s pĂ«r fĂ«mijĂ« – fituese Hafize Lamoja
Çmimi i ParĂ« pĂ«r Hafize Lamon Fituese e edicionit tĂ« 8-tĂ« të Festivalit tĂ« KĂ«ngĂ«s pĂ«r FĂ«mijĂ« “Ulqini 2013”, i cili u mbajt tĂ« shtunĂ«n në pallatin e QendrĂ«s Kulturore tĂ« Ulqinit, ështĂ« kĂ«ngĂ«tarja e re nga Ulqini, Hafize Lamoja. KĂ«nga e saj “Fluturoj si shqipe”, me tekst tĂ« Cani Lazos, ndĂ«rsa muzikĂ« dhe orkestrim tĂ« Sefer Hajrullahut, u vlerĂ«sua me Çmimin e Parë nga juria e Festivalit nĂ« pĂ«rbĂ«rje Ali Salaj, publicist dhe kritik arti, Gjylije Pelinku, studente e solokĂ«ndimit në AkademinĂ«... Vazhdo
Art Club botoi vĂ«llimin me poezi “Gati u harruem” tĂ« autorit Ibrahim Berjashi
POEZI MATANË KLISHEUT (Fragment i recensionit) DorĂ«shkrimi me poezi “Gati u harruem” i Ibrahim Berjashit imponohet nĂ« radhĂ« tĂ« parĂ« si njĂ« kompleks tematiko-motivor. Ky kompleksitet pĂ«rqĂ«ndrohet nĂ« radhĂ« tĂ« parĂ« nĂ« aftĂ«sinĂ« autoriale qĂ« tĂ« amalgamojĂ« pĂ«rvoja tĂ« ndryshme brenda njĂ« teksture poetike: historinĂ« me tĂ« gjitha reminishencat e saj, mitin dhe legjendĂ«n me referencialitetin e tyre tĂ« gjithĂ«kohshĂ«m, aktualitetin me tĂ« gjitha segmentet e tij qĂ« ndĂ«rvepron me ndĂ«rgjergjen njerĂ«zore. Duke u lidhur... Vazhdo

February 15, 2013  :: KulturĂ« / Kultura :: Comments Off on Art Club botoi vĂ«llimin me poezi “Gati u harruem” tĂ« autorit Ibrahim Berjashi
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Më 16 shkurt në Ulqin do të mbahet  Festivali i Vlll kenges per femije
Festivali VIIl i KĂ«ngĂ«s pĂ«r FĂ«mijĂ« “Ulqini 2013″ do tĂ« mbahet nĂ« Ulqin mĂ« 16 shkurt 2013 me fillim nĂ« ora 19:00. Festivali organizohet nga Qendra e KulturĂ«s Ulqin nĂ«n patronatin e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit. NĂ« Festivalin e sivjetshĂ«m do tĂ« marrin pjesĂ« solistĂ« nga ShqipĂ«ria, Kosova si dhe nga Mali i Zi”, thotĂ« drejtori i QendrĂ«s sĂ« KulturĂ«s Ulqin,Nail Draga, duke theksuar se ekziston interesim i kĂ«naqshĂ«m pĂ«r pjesĂ«marrje nĂ« edicionin e sivjetshĂ«m. PjesĂ«marrĂ«sit nĂ« Festival duhet tĂ« plotĂ«sojnĂ« kushtet e... Vazhdo

February 15, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on MĂ« 16 shkurt nĂ« Ulqin do tĂ« mbahet Festivali i Vlll kenges per femije
Tags: , ,

Cungu takon Ministrin Numanoviq / Sastanak Cungua sa Ministrom Numanovic
Deklerata pĂ«r shtyp e Kryetarit te komunĂ«s sĂ« Ulqinit z. Nazif Cungu mbas takimit me Ministrin e MinistrisĂ« pĂ«r tĂ« Drejtat e Njeriut dhe Pakicave z. Suad Numanoviq     Ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović boravio u posjeti OpĆĄtini Ulcinj Tokom jučeraĆĄnjeg dana ministar Numanović posjetio je i opĆĄtinu Ulcinj, gdje je razgovarao sa prvim čovjekom opĆĄtine Nazifom Cunguom. Izjava predsjednika opĆĄtine Ulcinj nakon susteta sa ministrom Numanovićem Izjava ministra Numanovića nakon susreta sa predsjednikom... Vazhdo

February 14, 2013  :: Opinione :: Comments Off on Cungu takon Ministrin Numanoviq / Sastanak Cungua sa Ministrom Numanovic
Tags: , , , ,

Propozim i Art Klubit pĂ«r emĂ«rtimin e njĂ« rruge “Ali Podrimja” ne Ulqin
Njoftim pĂ«r media   “Art Club” propozon qĂ« njĂ« rruge apo sheshi nĂ« Ulqin t’i jepet emri i poetit Ali Podrimja   Shoqata e ArtistĂ«ve dhe IntelektualĂ«ve “Art Club” nga Ulqini i ka propozuar Komisionit pĂ«r EmĂ«rtimin e RrugĂ«ve dhe Shesheve tĂ« Kuvendit tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit qĂ« njĂ« rrugĂ« apo shesh nĂ« kĂ«tĂ« qytet tĂ« mbajĂ« emrin e poetit tĂ« njohur shqiptar me renome ndĂ«rkombĂ«tare, Ali Podrimja. NĂ« arsyetimin e kĂ«tij propozimi thuhet se Ali Podrimja ishte shumĂ« i lidhur me Ulqinin, tĂ« cilin e donte dhe... Vazhdo

February 14, 2013  :: KulturĂ« / Kultura :: Comments Off on Propozim i Art Klubit pĂ«r emĂ«rtimin e njĂ« rruge “Ali Podrimja” ne Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nazif Cungu priti princin Nikolla Petroviq Njegosh
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu ka pritur princin Nikolla Petroviq Njegosh, me tĂ« cilin ka dakorduar disa projekte tĂ« pĂ«rbashkĂ«ta. Fondacioni Petroviq Njegosh do tĂ« ndihmojĂ« nĂ« restaurimin e KalasĂ«, me hulumtimet arkeologjike nĂ« Shas, e do tĂ« pasojĂ« edhe takimi me princin shqiptar Leka i dytĂ«dhe Nikolla Petroviqit nĂ« Ulqin tĂ« cilĂ«t do t’i presĂ« Cungu. Princi i ka njoftuar tĂ« pranishmit pĂ«r kontaktet e tij e shkollĂ«n franceze e cila ekskluzivisht merret me restaurime. Ai ka deklaruar se do tĂ« pĂ«rpiqet... Vazhdo

February 13, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Nazif Cungu priti princin Nikolla Petroviq Njegosh
Tags: ,

Kryetari Cungu reagon ndaj deklaratës së djeshme të Këshillit për kthimin e Ullishtës në Valdanos
Kryetari Cungu reagon ndaj paraqitjes sĂ« djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos Kryetari Cungu reagon ndaj paraqitjes sĂ« djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos dhe i rejtohet mediave me dekaratĂ«n nĂ« vijim: TĂ« nderuar qytetarĂ«, E ndjej si obligim qĂ« si Kryetar i KomunĂ«s tĂ« reagoj nĂ« paraqitjen e djeshme tĂ« KĂ«shillit pĂ«r kthimin e UllishtĂ«s nĂ« Valdanos, me tĂ« cilin shprehĂ«n pakĂ«naqĂ«si ndĂ«r tĂ« tjera edhe ndaj KomunĂ«s sĂ« Ulqinit lidhur me kĂ«tĂ« çështje. SĂ« pari dĂ«shiroj... Vazhdo
Neser Kryetari Cungu pret Ministrin  Numanoviq
Te nderuar,   Neser me 13.02.2013  Kryetari Nazif Cungu do te pranoj ne takim Ministrin per te drejta te pakicave Suad Numanoviq.   P R O G R A M I   V I Z I T E S   E merkure, me 13.02.2013   14:00 Takimi ne kabinetin e kryetarit (pa pranin e mediave)   15:00 Deklarata per media   Ju ftojme te jeni preyent   Postovani,   Sutra, 13.02.2013 ce Predsjednik Opstine Ulcinj Nazif Cungu imati sastanak sa Ministrom za ljudska I manjinska prava Suadom Numanovic.        P R O G R A M  P O S J... Vazhdo

February 12, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Neser Kryetari Cungu pret Ministrin Numanoviq
Tags: , , , ,

Page 5 of 153« First...34567...102030...Last »