ulqini

UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011
Kokteji i Fundvitit   Kemi kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ftojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« UDSH-sĂ« tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit . Kokteji do tĂ« mbahet tĂ« enjten mĂ«, 29 Dhjetor 2011, nĂ« hotel “Mediteran” , nĂ« ora  19:00.  MirĂ«presim praninĂ« e juaj nĂ« kĂ«tĂ« solemnitet    Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (11)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Luigj Shkrela: PĂ«r shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
KUMTESË PËR OPINION ShkĂ«lqĂ«si e pĂ«rndritshme Argjipeshkvit te Tivarit Zotri Monsinjor Dom Zef Gashit MbarĂ« klerit si dhe tĂ« gjithĂ« besimtarĂ«ve fesĂ« katolike Festat e Kshnellave-Krishtlindja,jan festat e paqes tolerancĂ«s familjare dhe takimeve miqĂ«sore. NĂ« kĂ«to dit qĂ« me modesti por njikohĂ«sisht ndĂ«rgjegje tĂ« thell shpirtĂ«rore shenohet dhe festohet ardhja ne jetĂ«n ton e Jesus Krishtit-si dĂ«shmi e sĂ« mirĂ«s,njerzimit,mirĂ«kuptimit,dhe nderĂ«s.Vjen tĂ« na dĂ«shmojne se lindja e Tij Ă«shtĂ« nĂ« tĂ« mirĂ«n e njerzimit,... Vazhdo

December 27, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Luigj Shkrela: PĂ«r shum mot Kshnellat-Krishtlindjet
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reagim i UDSH-së në intervistën e Fatmir Gjekës
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulqin, mĂ« 27.12.2011 REAGIM NË INTERVISTËN E FATMIR GJEKËS            ( nĂ« gazetĂ«n ditore DAN mĂ« 27.12.2011) NĂ« fakt, reagim ndaj deklaratĂ«s sĂ« Kryetarit tĂ« partisĂ« politike tĂ« porsaformuar – Partia Demokratike e Fatmir GjekĂ«s. Na habit guximi i funksionarit  tonĂ« tĂ« deri-djeshĂ«m i cili me aq guxim pretendon se Unioni Demokratik i ShqiptarĂ«ve nuk pĂ«rfaqĂ«son mĂ« interesat e qytetarĂ«ve.  Unioni Demokratik i... Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Kokteji i Fundvitit FtojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« marrnin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit qĂ« organizon FORCA. Me 28 Dhjetor 2011 nĂ« ora 19:00 nĂ« Hotelin “Mediteran” Novogodisnji Koktel Pozivamo sve članove i simpatizere na tradicionalnom novogodisjem koktelu koji organizuje FORCA. 28. decembra 2011 u 19:00 u hotelu “Mediteran” Forca Press  Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sportisët shpërblehen për suksesin e arritur nga kryetari i Komunës së Ulqinit,Nazif Cungu
Kryetari i komunĂ«s sĂ« Ulqinit, Nazif Cungu, priti nĂ« lokalet e komunes sĂ« Ulqinit,sportistĂ«t qĂ« kan arritur suksese nĂ« vitin 2011. NĂ« emĂ«r tĂ« tĂ« gjithĂ« qytetarĂ«ve ju shpreh respektin, sepse ju nderuat komunĂ«n e Ulqinit nĂ« vitin 2011 dhe nderuat popullin e Ulqinit nĂ« pĂ«rgjithĂ«si. Cungu u shpreh pĂ«r meritat tĂ« veçanta tĂ« ngritjes sĂ« nivelit tĂ« sportit nĂ« Ulqin dhe nĂ« nivel kombĂ«tar dhe ndĂ«rkombĂ«tar. Me sukseset e deritashme dhe sukseset qĂ« do tĂ« pasojĂ«n sportistĂ«t e Ulqinitt do tĂ« integrohen nĂ« konkurrencĂ«n... Vazhdo
EKO FER – Gradjevinarski poslovi – Ulcinj
   Gradjevinarski poslovi Ulcinj Grupa EKO FER dela u oblasti gradjevinarstva. Sa djelatnoơću gradjevinarstva, naĆĄa kompanija stvara cjelinu sa ostalim grupama koje sačinjavaju MSN Company. Kako to postiĆŸemo? – Lako. Timskim radom! EKO PALMA obezbjedjuje lokaciju za izgradnju objekta po najpovoljnijim uslovima ili kontaktira potencijalnog investitora. EKO FER grupa angaĆŸuje ekipu iskusnih inĆŸinjera, tehničara, iskusnih zidara, tesara, armirača, vodoinstalatera, keramičara,  molera i drugih stručnjaka koji su neophodni... Vazhdo

December 26, 2011  :: news :: Comments Off on EKO FER – Gradjevinarski poslovi – Ulcinj
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EKO FER – NdĂ«rtimtari – Ulqin
Me veprimtarinĂ« ndĂ«rtimore kompania jonĂ« bĂ«n njĂ« tĂ«rĂ«si sĂ« bashku me tre grupet pararendĂ«se. SI???… ME PUNË EKIPORE!!! EKO PALMA Group siguron lokacionin pĂ«r ndĂ«rtimin e objektit me kushtet mĂ« tĂ« volitshme ose kontakton investuesin potencial. EKO FER Group punĂ«son ekipin e inxhinierĂ«ve dhe teknikĂ«ve me pĂ«rvojĂ«, si dhe tĂ« muratorĂ«ve, gdhendĂ«sve, armiruesve, instaluesve tĂ« ujit, mjeshtĂ«rve tĂ« qeramikĂ«s, molerĂ«ve si dhe ekspertĂ«ve tĂ« tjerĂ« tĂ« nevojshĂ«m me pĂ«rvojĂ«, tĂ« cilĂ«t kryejnĂ« cilat do punĂ«... Vazhdo
Shoqeria Civile ne takimin e fundvitit në Ulqin
SHOQERIA CIVILE NE TAKIMIN E FUNDVITIT NË ULQIN / LOKALNE NVO PRIREDILI NG. PRIJEM U ULCINJ FOTOGRAFIAT JAN REALIZUAR NGA  Horizonti Ngo Facebook #gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */  Vazhdo

December 25, 2011  :: ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Comments Off on Shoqeria Civile ne takimin e fundvitit nĂ« Ulqin
Tags: , , , , ,

Apel për ndihmë familjes Elezoviq,qe jeton në skamje dhe mjerim
Familja e Shaqirit po jeton nĂ« kushte tĂ« vĂ«shtira dhe se ajo apelon pĂ«r ndihmĂ«.  Tel: +382 69 980 717 A do tĂ« rritet solidariteti pĂ«r familjen e Shaqir Elezoviqit i cili vuan nga tromboza e kĂ«mbeve,ku familja e tijĂ« pĂ«rjetojĂ« shokĂ« emocianal dhe shpirtnor  gjatĂ« humbjes tĂ« dyja kĂ«mbĂ«ve qĂ« psojĂ« nĂ« operacion. Pas apelit tĂ« bĂ«rĂ« nĂ« Lajme nga Ulqini dhe Televizionit Teuta,diaspora nga Amerika dhe shumĂ« tĂ« tjerĂ«,pĂ«r tĂ« ndihmuar qĂ« Ă«ndrra e vajzave dhe djalit tĂ« Shaqirit 3,5,7,dhe 9  vjeçare tĂ« mos ndĂ«rpritet Kjo... Vazhdo
Hana Cakuli interpreton krishtlindjet nga Mariah Carey
ËshtĂ« sezon festash sot nĂ« gjithĂ« botĂ«n,ku festohen krishtlindjet. Sot tĂ« krishterĂ«t festojnĂ« Krishtlindjen. Ata kanĂ« traditĂ« tĂ« kĂ«ndojnĂ« kĂ«ngĂ«, qĂ« ne i kemi pranuar si tonat. Hana Cakuli zgjedhi njĂ«  nga pesĂ« kĂ«ngĂ«t e Mariah Carey  tĂ« preferuara pĂ«r Krishtlindjen. Prandaj ju ftojmĂ« ti ndigjoni

?! Lajme nga Ulqini  Vazhdo

December 25, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Hana Cakuli interpreton krishtlindjet nga Mariah Carey
Tags: , , , , , , ,

Page 50 of 153« First...102030...4849505152...607080...Last »