Unë di të ruaj qetësinë

Zhuljeta dhe Arjoni : Unë di të ruaj qetësinë
09/03/09 01:00 Duke folur me Arjonin, Zhuljeta ka thënë se ajo është tipi i njeriut që di t’i kontrollojë emocionet. Ajo mund të nxehej gjatë një loje, për gjëra të vogla, por në një debat ajo ishte totalisht e aftë të ruante qetësinë, madje kur të tjerët nxeheshin, ajo ishte akoma dhe më e qetë. Ajo i tha gjithashtu Arjonit se nuk mund ta kuptonte sesi banorët e tjerë mendonin apo i thonin se e kishte nga nominimi. “Vetëm vëllai, – ka thënë ajo, – më bën t’i çliroj emocionet!”  Vazhdo