UNESCO-s

Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Podgoricë/Ulqin – Ministri i Kulturës, Sportit dhe Medias i Malit të Zi, Branisllav Miqunoviq, priti të shtunën në Podgoricë ministrin shqiptar të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, prof. dr. Ylli Pango. Qëllimi i vizitës ishte hartimi i një projekt marrëveshjeje bashkëpunimi në fushën e kulturës e cila pritet të nënshkruhet së shpejti nga dy ministrat. “Ne kemi hartuar një projekt marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë të cilën shpresoj ta nënshkruajmë në dy muajt... Vazhdo

January 7, 2009  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Tags: , , , ,