[UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE] UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE

Konference për shtyp i UDSH-së – Reagim
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulcinj – Ulqin , 06.02.2013 tel / fax: + 382 (0)30 412 757   Mbas një serie të veprimeve të gabuara në privatizim e burimeve ekonomike të Komunës së Ulqinit, gabime të cilat qytetin e çuan në varfëri (në mbrojtje të kësaj flet fakti që privatizimi në Ulqin la pa punë 3000 punëtorë dhe atë në qytetin prej 20.000 banorëve), siç duket kjo nuk ishte e mjaftueshme por tani nga qyteti kërkohen 10 milion euro shtesë,... Vazhdo