Universiteti Xhon Hopkinsk

Millo Gjukanoviq: Mesazh inkurajues nga SHBA – Video
Në kuadër të vizitës zyrtare në SHBA kryeministri i Malit Te Zi Millo Gjukanoviq mbajti një ligjëratë në Qendrën për marrëdhëniet transatlantike në Universitetin Xhon Hopkinsk lidhur me integrimet evro-atlantike të Malit të Zi. Gjukanoviq theksoi se gjatë takimeve të djeshme me nënpresidentin e SHBA Xhozef Bajden dhe sekretaren e shtetit Hillari Klinton ka marr mesazhe shumë inkurajuese për Malin e Zi. Mesazhi i Administratës amerikane për kryeministrin Gjukanoviq ishte unik – Mali i Zi mund të llogarisë... Vazhdo

January 24, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Millo Gjukanoviq: Mesazh inkurajues nga SHBA – Video
Tags: , ,