Univerziteti

Apel Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës  të Shqipërisë
MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCË E SHQIPËRISË Ministrit Prof. Dr. Myqerem Tafaj   I nderuar z.Ministër,   Siç jeni në dijeni këtë vit për të parën herë studentët shqiptare nga Mali i Zi nuk do të mund të regjistrohen në Univeristetet e Shqiperisë në bazë të kuotave të lejuara nga ana e Ministrisë. Pasi edhe pak ditë kanë mbetur nga fillimi i vitit të ri akademik, shumë nga të rinjtë tanë kanë mbetur ende pa u regjistruar. Gjatë këtyre ditëve kam pasur rast të takohem drejtpërsëdrejti me studentët... Vazhdo

October 4, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Apel Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të Shqipërisë
Tags: , , , , , , ,

60 Euro për 24 studentë nga Ulqini
Komuna e Ulqinit ka vendosur që të shpërdaj bursa nga 60 eura,24 studentëve ma të mir nga Ulqini që studijojn në Mal të Zi dhe Regjion.Ashtë vendosur që për muaj tetor,nëntor,dhjetor ti ipen nga 180 euro,kurse pagesat tjera do vijojn ne gjiro llogari të tyre studentëve. Komisioni ku në krue të saj asht Nail Rexha vendosen që bursat për kët vitë shkollor ti akordohen:Dritan Abazoviqit student në shkencat Politike Vazhdo  Vazhdo