ura e port milenës

Brajoviq – Cungu: Ura e Port Milenës ne funkcion në muajin prill 2013 – Video
Foto: Analitika – Informativni Portal Ivan Brajoviq në  vizitë  pune në Ulqin Ministri për komunikacion në Qeverinë e Malit të Zi,  Ivan Brajoviq,  me bashkëpunëtorët qendroi sot në Komunën e Ulqinit. Gjatë kësaj vizite ata u njohën me rrejdhën e deritashme të punimeve në ndërtimin e urës së Port Milenës , si njërit prej objekteve më të rëndësishëm të infrastrukturës në këtë komunë. Kompetentët kanë pohuar se   kanë mbetur për tu realizuar  edhe  disa nga punët  përfundimtare , pas... Vazhdo
Lëshohet së shpejti në përdorim ura e re e Port Milenës – Video
Drejtori i  Drejtorisë së Komunikacionit, Veselin Grboviq ka bë të ditur për “Portalin Analitika”duke premtuar gjatë vizitës së tijë në Ulqin se do të përfundojë ndërtimi i Urës së Port Milenës deri në fund të muajit Mars. Një pjesë e parave janë siguruar nga Qeveria e Malit të Zi, kurse pjesa tjetër përmes kredisë nga Banka Evropiane për Investime. Në bazë të projektit, Ura e Port Milenës parashikohet të jetë e gjatë 600 metra, nga të cilat 330 metra është vetëm ura, si dhe 50 metra pjesa e... Vazhdo

February 3, 2013  :: Opinione :: Komente (7)
Tags: , ,

Shtyhet data e inagurimit të urës mbi Port Milenë
Ura e re e Port Milenës  tashme eshte nje realitet per qytetin e Ulqinit.Duke parashikuar në  nje ceremony festive per inagurimin e 21 majit 2012,por simbas gjasave data e inagurimit të urës duhet të pritet ndonji date tjeter  tha për TV Teuten kryetari I Ulqinit z.Nazif Cungu. Edhe pse po punohet pa pushim 24 orë pa nderprerje,ku  dje ne vizitë qëlloi edhe ministri per komunikacion Andria Lompar,bashkë me Drejtorin e  Drejtorisë së Komunikacionit, Veselin Grboviq kan bë të ditur për “Portalin Analitika”duke premtuar... Vazhdo
18 muaj afati për ndërtim të urës të Port Milenës – Video
Ulqin – Drejtori i Drejtorise per Komunikacion, Veselin Grboviq, dhe kryetari i keshillit drejtues te kompanise sllovene “Primorje”, Dushan Crnigoj, nenshkruan te enjten kontraten per kryerjen e punimeve te ndertimit te Ures se Port Milenes. Kompania “Primorje” eshte perzgjedhur per ndertimin e ures mbi kanalin Port Milena ne tenderin i cili eshte shpallur ne muajin mars. Kjo kompani ka ofruar cmimin me te ulet prej 13.9 milione euro per ndertimin e ures me gjatesi prej 570 metrash. Kompania “Primorje” nga Ajdovshcina... Vazhdo

June 29, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: , ,

Intervistë me kryetarin e komunës së Ulqinit Gezim Hajdinagen
Të ulen çmimet, të pasurohet oferta e  Ulqinit Zhvillimi i Panairit në gjithë rajonin e Evropes prendimore ishte nje sukses i plote i promovimit te resurseve turistike te Ulqinit nga kryetari iGezim Hajdinaga.. Ky sukses u arrit permes shperndarjes se rreth 6000 materialeve te ndryshem promovues (broshura, fletepalosje, kartolina, postera, DVD filmike me oferten turistike te Ulqini dhe te Malit te Zi). Nje interesim i vecante per Komune te Ulqinit u vu re edhe nga mediat e ndryshme prendimore, te cilat e vizituan shpesh keto Ekspozitura... Vazhdo
Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo
Ndërtimi i urës në Portin e Milenës është sot një realitet-Ndërtimi i urës në Port Milenë nevojë e kohës
Pritja e gjatë këtij viti turistik 2008 të turistave në rrugët e Ulqinit a do të zgjat kanjiher edhe deri 1 orë duke pritur,ajo rrihet të shikohet nëqofse Kryetari i Malit të Zi fiton në zgjedhjet prezidanciale sepse kjo asht kushtezim me uren e jon të Port Milenës. Që mos ndodhë kjo për zhvillimin e turizmin në bazë të standardeve ndërkomtare ndertimi i urës së dytë në Port-Milenë ashtë ba nevojë e kohës. Nevoja e ndërtimit të kësaj ure është diskutuar sa her në parlamentin e Ulqinit mirpo tash me zgjedhjet... Vazhdo

March 22, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Ndërtimi i urës në Portin e Milenës është sot një realitet-Ndërtimi i urës në Port Milenë nevojë e kohës
Tags: , ,