URGENTE

Zjarret po shkretojnë pyjet e Anes se Malit dhe Ulqinit ..SOS
Një tjetër zjarr ka rënë në afërsi të Ulqinit. Pak kilometra larg qytetit, pa mbërritur në fshatin Gac, zjarri ka rënë në krahun e djathtë të rrugës nacionale qe con per kufirin me Shqiperi. Në pamje të parë, zjarri duket i madh dhe mund të sjellë dëme të konsiderueshme materiale. Relievi përreth vatrës së zjarrit duket malor dhe ndoshta kjo do ta bëjë të vështirë kontrollin mbi flakët. Ndërkohë, një tjetër zjarr masiv ka rënë në pyjet në fshatin Zogaj dhe Mali i Bris, pranë kishes, ku situata duket... Vazhdo

August 19, 2012  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (4)
Tags: , , , ,