urime 28 nentori

Lajme nga Ulqini me rastin e 28 Nëntorit,uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit
Me rastin e 28 Nëntorit ditës së Flamurit Kombëtarë Shqiptarë,Lajme nga Ulqini, ua uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit Kombëtar. Kjo ditë e bekuar e historisë sonë kombëtare është dhe do të mbetet përgjithmonë pika më e shendritshme e referencës së idealeve të shqiptarizmit, të atyre idealeve të cilat u mbrojtën me flijime të mëdha që në kohën e Motit të Madh të Gjergj Kastriotit, u ringjallën fuqishëm në kohën e Rilindjes dhe kulmuan më 28 nëntor 1912, me aktin historik të ngritjes së Flamurit... Vazhdo
Forca e Re Demokratike uron  festën e 28 Nëntorit
Me rastin e 28 Nëntorit ditës së Flamurit Kombëtarë Shqiptarë, Forca e re demokratike, ua uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit Kombëtar.  Vazhdo

November 28, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca e Re Demokratike uron festën e 28 Nëntorit
Tags: , , , , ,

Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulqin, më 28 nëntor 2011   Unioni Demokratik i Shqiptarëve iu uron festën e madhe gjithëkombëtare ,,Ditën e Flamurit” të gjithë shqiptareve kudo që janë. Ne shqiptarët na bashkon gjithçka dhe nuk na ndan asgjë. Na bashkon gjaku, gjuha, flamuri dhe identiteti i njëjtë; na bashkon historia dhe vlerat kombëtare. UDSH uron që festa tjetër e Flamurit të na gjejë me  implementim të plotë të drejtave të shqiptarëve... Vazhdo

November 28, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve
Tags: , , ,